شرکت برای ارایه از من پاور پوینت میخواد از من فوتوشاپ میخواد راهی جز کرکش ندارم.
خیر. هیچکس از شما پاورپوینت و فوتوشاپ نمیخواد. از شما ارائه و ویرایش تصویر میخوان. مثل اینه که بگی برای خاکروبی از من کاترپیلار یا بابکت میخوان. در صورتی که از شما حتا بیل مکانیکی هم نمیخوان؛ می خوان خاکها برداشته شن!
وقتی میاد از کد ویس می جت برینز استفاده میکنه برا ریموت ورک من راهی دارم برا فرار ازش؟؟؟؟؟؟؟
شرکتی که من الآن توشم، کارش وابسته به تیمز، اسکایپ، واننوت و اوتلوک مایکروسافت، جیرا و کانفلوئنس اطلسین و واتساپ فیس بوک بود. وقتی من رفتم توش،دیدم نمیتونم با این وضع کنار بیام و یه نکستنکلود براشون آوردم بالا که همهٔ اون ویژگیها رو یکجا بهشون میداد. هم خودم نرمافزار انحصاری نصب نکردم. هم بقیه خیلی راضین که چهقدر خوب و تمیز و سریع شده همه چی.
گیمپ رو تست کردم اما نمیشه پلاگین های فوتوشاپ رو روش نصب کرد یکی مهم ترین ابزار ها پلاگینه گیمپ برای کار حرفه ای و شرکتی مناسب نیست برادر من انقدر پلاگین هایی برای فوتوشاپ نوشته شده کار طراحی رو به شدت راحت کرده بچه های شرکت ما هم یه پلاگین توسعه دادن که کار تولید بنر مخصوص محصولات مارو راحت میکنه.
ممنون که با یک مثال واضح و زیبا، به همه نشون دادید که کرک کردن برنامهها چهطور به رشد و گسترششون کمک میکنه و سازندهّاشون رو قویتر و پولدارتر میکنه و انحصار و سلطهشون رو افزایش میده.
بچههای شرکتتون فوتوشاپ رو کرک کردن، ولی چون کرکش کردن، باهاش یه افزایه نوشتن که خودشون و افراد دیگه رو بهش وابسته کرده و نمیذاره از چیز دیگهای استفاده کنن.
خب اینا دروغ نیست که ... متلب اینجا نیست
اتّفاقاً دروغه. چون متلب اصلاً خودش پیشنهاد میده که برای کارایی بیشتر، روی گنو/لینوکس اجراش کنید.
منتها از اونجا که متلب یه نرمافزار مالکیتیه، کسی دوست نداره ازش استفاده کنه و افراد ترجیح میدن از نرمافزارهای آزادی که از قضا خیلی بهتر، قویتر و سریعتر از متلب هستن استفاده کنن.