سلام
۱-شما به چند نفر رو تونستید فلسفه نرم افزار ازاد رو یاد بدید و بگید کرک با دزدی فرق نداره ؟ اشنا کردن هم حساب میشه
۲-چند نفر بهانه پیدا نکردند ؟
۳-چند نفر پیدا کردند ؟که مثلا بگن نه همه کرک می کنن پس ما هم می کنیم !! یا چرا پس همه ویندوزد دارن ؟!! و...
۴-چطو بهشون جواب دادید ؟ (من راه حل خیلی منطقی دارم : با مشت )
۵- با این افراد چه کار باید کرد ؟
۶-چطور میشه این فرهنگ رو جا انداخت ؟
میدونم و اطمینان دارم بخواطر این این نقل قول تذکر میگیرم اما اما«
دزدی از دزد مشکلی نداره(البته میدونم توجیه درستی) اما باید قبول کنیم توی کشوری زندگی میکنم که نمیشه حتی به تهیه لایسنس ها فکر کرد.
نقل من اختلاف قیمت دلار و ریال نیست (با این که خیلی مهمه) نقل تحریمه وقتی طرف تو رو تحریم کرده یعنی آدم حسابت نکرده حالا تو خیلی پیگیر بگی ممنون که تحریمم کردی منم دورش نمیزنم!!!!!!!!
خدایی خود تحریمی توش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه اشکال داره از یه ابزار به صورت کرک استفاده کنی بعد اگر تونستی لایسنسشون بگیری؟؟؟؟
من خودم توسعه سمت سرورم اول کار phpstorm رو کرک میکردم حتی برای کار شرکت برای nodejs هم از webstorm اما حالا کم کم تونستم یه اشتراک jetbrains گرفتم اول کار با کرک مشکل داشتم اما مجبور شدن به خدا مجبور شدن چون حتی اشتراک دانشجویی رایگان هم به من ندادن گفتن ایرانی نمی دیم
خدا میدونه سر این قضیه چقدر عقب افتادم چند باری فکر استفاده از ابزار های جایگزین افتادم اما اما همین vs code به حدی عقب بود که سر درد گرفتم آره برای گیک بودن و برای یاد گرفتن خوبه اما برای کار چی؟؟؟
ببین jetbrains اومده یه اکو سیستم ساخته که من دیکه لازم نیست هزار پلاگین رو نصب کنم و هزار تا چیز رو کانفیگ کنم تا اگر خدا بخواد یه خط کد بزنم تمرکزم میره روی منطق و ساختمان و معماری کدم؟؟
ببین برای کار لازمه بعضی وقتا واقع بین باشیم نه آرمان گرا...
چرا باید از کسی تحریمم کرده حمایت کنممم؟؟؟؟
من هیچ وقت هیچ فونت یا ابزار ایرانی رو رایگان استفاده نکردم چون برای من ارزش قاعل شده و راه پرداخت دارم......