نظری که من دارم اینکه عموم افراد هنوز اقبالی به لینوکس ندارند چرا ؟
1-اول که خوب ما همه چیزو با کرک داریم خدا شکر سایتایی هم هستن که زحمت کرک کردن رو میکشن(اینجا که به قول یکی از دوستان اگر نرم افزار پولی باشد مردانی از سرزمین پارس اونو کرک می کنند.)
2-جو اطرافیان و محیط های کاری هم به نرم افزار های انحصاری هست تا زمانی که فرد میبینه دوستاش با فوتوشاب و یا غیره راحت تر اند و ابزار بیشتری هم داره هرگز به سمت نرم افزار های متن باز نمیاد - یا برنامه نویسی که می بینه با یه نرم افزار انحصاری (که دستشون با شرکت سازنده سخت افزار تو یک کاسه است) حجم کدش و سرعتش بیشتره مخصوصا تو محیط های کاری بازم این یه دلیله
3-بیاین قبول کنیم بعضی وقتا تو یه جاهایی از لینوکس به مشکل می خوریم که باید بریم خدمت ترمینال . قطع به یقین ملت حال احتمالا ندارند
4-تمام سیستم های اداری و سازمان ها همچنان ویندوز هست که می بینم چه مشکلاتی به وجود اورده اگر خودشون یه همتی به خرج بدن لینوکس رو کانقیگ کنن برای اون کاربرد خودشون یا حتی برای استفاده ادارات خوب میشه ولی الآن که از این خبرای هنوز نیست.
5- تا وقتی چامعه کاربری رشد نکنه و زیاد نشه اون نرم افزار ممکنه مشکلاتی داشته باشه مثلا من رو سیستم با یک سخت افزار به یک مشکلی می خورم واقعا کسی پیدا میشه که با این کانفیگ ها دقیقا مثل من این سیستم رو داشته باشه و این اشکال رو گزارش بده تا افراد بعدی درگیر اون نشن . مثل libreoffice که بعضی وقتا تو زبان فارسی یه لنگ هایی می زنه. و تو معادل انحصاری اون این مشکلات وجود نداره.
درسته که نباید اون شرکتی که با دبدبه و کبکبه و کلی سرمایه داره نرم افزار تولید میکنه با انجمن ها و تیم های توسعه نرم افزار های ازاد مقایسه کرد ولی بازم اگر جامعه کاربری زیاد بشه میشه امید داشت وضع خیلی خیلی بهتر بشه.
بعد هم اون طور که من در عموم افراد دیدم این بحث استفاده از اطلاعات و حریم خصوصی برای افرادی اهمیت نداره تازه بعد اینکه کلی براشون توضیح میدی طرف میگه "بزار ببرن مهم نیست من که چیزی ندارم"
به هر حال اون شرکتا هم دارن پول میگیرن خدمات میدن بالاخره باید یه پولی در بیارن
اینکه اینجا ما کرک میکنیم و استفاده میکنیم حداقل این دلیل که به طرف بگی" تو داری دزدی میکنی " برای این افراد قانع کننده نیست و باید دنبال یه دلیل دیگه باشیم.
چیزایی بود که تو دلم مونده بود گفتم بگم اگر خواستید نقدی کنید از دید دانش خودتون نگاه نکیند از دید عمومی نگاه کنید که انجام کار بدون دردسر براشون اهمیت اول رو داره.
به امید پیشرفت و فراگیر شدن لینوکس
امیدوارم موفق باشید