سلام دوستان
بهتره یاد طولانی نکنم چون من خودم هم متن طولانی رو نمی خونم
من روی هر کاری دست می زارم هم دوست دارم یادش بگیرم هم توش خوب می شوم و استعداد دارم
مثلا کلا به الکترونیک علاقه دارم شدید کلا از وقتی که یادم هست چیزی رو تعمیر گاه نبردیم برنامه نویسی هم خیلی دوست دارم مخصوصا پایتون قبل از پایتون دنبال کاتلین بودم ولی چون اموزشی که دنبال می کردم نیمه کاره بود ول کردم تا با پایتون اشنا شدم خیلی ازش خوشم اومد و دارم مباحث پیشرفته اون رو یاد می گیرم چند روزی هم هست که به کار های گرافیکی با گیمپ علاقه مند شدم و هنوز هیچی نشده کار باهاش رو خوب یاد گرفتم به اینترنت اشیاء هم علاقه دارم و همچنین طراحی سایت با وردپرس هم علاقه دارم و خیلی هم می نویسم
فقط هیچ وقت نمی تونم به همه برسم وقتی می خام گیمپ یاد بگیرم به پایتون نمی رسم وقتی دارم وقتی دارم تایپ تمرین می کنم از گیمپ عقب می مونم اصلا نتونستم به اینترنت اشیاء و ورد پرس وارد بشم الکترونیک هم خیلی کم شده ولی امروز داشتم با کولر ور می رفتم در کل به هیچ چیز به صورت درست نمی رسم حتی وقتی برنامه هم می ریزم باز نمی تونم همه رو انجام بدم می دونم زیاده بیشتر روی گیمپ پایتون تایپ و نوشتن تمرکز می کنم ولی به اون ها هم نیمه کاره می رسمفکر می کنم کلا توی سن من همچیم مشکلاتی هست
به نظرتون باید چیکار کنم ؟
شرمنده باز زیاد شد