انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چکار کنیم تا سیستمی پایدارتر داشته باشیم؟  (دفعات بازدید: 4296 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.
من از اوبونتو استفاده میکنم.با اینکه خیلی باهاش ور نمیرم ولی بنظرم نا پایداره.
چه راهکارهایی بنظرتون میرسه تا سیستمی پایدارتر داشته باشیم؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
اگه به نظرت پایدار نیست که خیلی ها این عقیده رو ندارن، به نظر من از توزیع پایدار تر استفاده کنی بهتره تا اینکه با اوبونتو کشتی بگیری...

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
اگه به نظرت پایدار نیست که خیلی ها این عقیده رو ندارن، به نظر من از توزیع پایدار تر استفاده کنی بهتره تا اینکه با اوبونتو کشتی بگیری...
اتفاقا رفتم سراغ دبیان ولی خب بادیدن ورژن نرم افزاراش مخم هنگید.شما چی رو \یشنهاد میکنی؟
منم میدونم که میگن پایداره ولی من اینو توش نمیبینم.موندم من کار خاصی میکنم که زود مجبورم reinstall کنم یا شما باهاش کاری میکنین که \ایدار میشه.
کلا چطور باهاش رفتار میکنین که پایدارشه؟یا مثلا نرم افزارایی رو میشناسین که ناپایدارش کنه؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
تو رو خدا از دبیان و نرم افزار هاش نگو که حالم خراب میشه
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
نقل‌قول
تو رو خدا از دبیان و نرم افزار هاش نگو که حالم خراب میشه
چرا؟  ???
به هر جهت این واقعیته که اوبونتو پایداری رو قربونی بروز بودن کرده  8)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
عمو ریچارد بابا رفتم اونجا از نسخه پایدار استفاده کردم هیچی روش  نبود حتی واسه وایرلس هم اپلت نداشت خفم کرد هر برنامه ای هم نصب کردم ورژن احد اقیانوس بودن
مثلا پیجین و امپاثی یاهم پشتیبانی نمی کردن و مخازن هم قربونشون برم که مال زمان دایناسورها بود..
ولی با این حرفت  که میگی پایداری رو فدای بروز بودن کرده موافقم...

ولی تا ببینیم منظور وهدف از پایداری چیه ...

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
مگه Arch چشه! آرچ بنصبید، خوراک قارچ بخورید، از پایداری لذت ببرید!

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
در مورد دبیان لطفا وقتی اطلاعات کافی ندارید قضاوت نکنید . وقتی نسخه پایدار استفاده می کنید همین مسائل هم پیش میاد درستش هم همینه نسخه های پایدار یعنی معنی پایداری از نظر دبیان یعنی همه چی بی نقص باشه در حد یک سرور نه برای یک کامپیوتر خانگی . نظر خود من پایداری برای یک کامپیوتر خانگی یعنی همچی در حد یک کامپیوتر خانگی جدید باشه و خوب کار کنه . با آرچ موافقم کلا با rolling release ها و دبیان unstable برای کامپیوتر خانگی موافقم یعنی خودم باهاشون موافقم .
ولی در کل بخای حساب کنی پایدار بودن نرم افزارها برای من زیاد مهم نیست تا حالا هم به مشکلی از نظر پایداری بر خورد نکردم شاید این موقعیت کاری من باشه به هر حال من ویژگی ها و ابزارهای جدیدی از یک نرم فزار می خوام تا پایداریش.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1389، 09:54 ب‌ظ توسط محمد باقر اهتمام »

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
خیلی عذر می خواهم از دوستان خیلی شرمنده؛ اما لطفا صحبتهای خود را کمی علمی بیان کنید
۱-چرا؟
۲-دلیل شما چیست و چه مدرک محکمه پسندی می توانید ارایه بدهید

۱- چرا ubuntu پایدار نیست؟
۲-دلایل خود را بیان کنید؟
۳-آیا ubuntu پایدار نیست یا علت ناپایداری نرم افزار خاصی می باشد؟
۴-چرا ۳ نوع base مختلف linux وجود دارد؟Redhat Slakware Debian آیا تا به حال اندیشیده اید؟
۵-جایگزینی برای Ubuntu و بهتر عرض کنم توزیع مناسب تری برای Desktop آیا موجود است و چرا؟ دلایل و پارامتر های بهتر بودن چیست؟
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
مگه Arch چشه! آرچ بنصبید، خوراک قارچ بخورید، از پایداری لذت ببرید!

مگه Arch چشه! آرچ بنصبید، خوراک قارچ بخورید، از پایداری و به روز بودن لذت ببرید! (اینجوری بهتره ;D)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
آرچو البت امتحان نکردم ولی در اولین فرصت امتحانش می کنم.
درباره دبیان هم خودم از دبیان استفاده می کنم. روی سرورهام هم دبیان نصبیدم و خیلی بهتر دارن کار می کنن. داستان پایداری یه داستان نصبی هست. یعنی اگر بخواهید در مقایسه با ویندوز در نظر بگیرید اصلا قابل مقایسه نیست ;D ولی اصلی ترین دلیل ایجاد و شاخه گرفتن اوبونتو از دبیان بر همین اساس بود که دبیان به اصل پایداری بسیار متعهده و نسخه جدید تا مدت ها ابتدا تست می شه تا از کار کرد و عدم تداخل نرم افزاری مطمئن بشن و بعد ارائه می شه. اوبونتو با فکر ایجاد توزیعی دبیانی که از آخرین بروزرسانی های نرم افزاری استفاده کنه و با توجه کمتری به تداخل ها و باگ ها ایجاد شد.
توی اوبونتو راس هر شش ماه یه نسخه منتشر می شه که حتی اگه مثل 10.04 از باب باگ اسباب شرمندگی هم باشه اما به هر حال منتشر می شه و بعد از انتشار سر فرصت و با در نظر گرفتن ایراداتی که کاربران گزارش می دن رفع باگ می شه. شش ماه واقعا برای انتشار یه توزیع جدید زمان کمیه و خیلی از مسائل رو نمیشه توی این مدت در نظر گرفت ولی این امتیاز رو هم داره که در هر انتشار از آخرین بروز رسانی هر نرم افزار استفاده می شه.
دبیان اما زمان مشخصی برای انتشار نسخه جدید نداره و نسخه جدید بصورت نسخه آن استبل می مونه تا توسعه دهنده ها مطمئن بشن که میزان تداخل ها و باگ ها به کمینه قابل قبول رسیده باشه و بعدا اونو منتشر می کنن.
مسئله مهمی که به نظرم هر کاربر رایانه باید بهش توجه خاصی بکنه اینه که استفاده از آخرین بروزرسانی ها چه محاسنی براش داره؟ مثلا من از نرم افزار تایپ اپن آفیس استفاده می کنم. توی دبیان من نسخه 2.6 نصبه ولی توی اوبونتو لوسید نسخه 3.4 ( یا بالاتر ). خوب من هر دو رو امتحان کردم و برای کاربری من هیچ تفاوتی ندارن! یعنی امکاناتی که به درد من بخوره به نسخه های جدید این نرم افزار اضافه نشده!
درباره بقیه نرم افزارها هم همینطور پس به نفعمه که به پایداری بیشتر سیستم بچسبم و به فکر ظاهر دل فریب " آخرین بروزرسانی ها " نچسبم. اگر احیانا ( که تا حالا پیش نیومده ) به امکان جدیدی در بروزرسانی احتیاج داشتم که در نسخه موجود نبود ، خصوصا همون نرم افزار رو بروز رسانی می کنم ( از نسخه ناپایدار ).
بهتر مثال بزنم: یه مودم دارم که یو اس بی هست و با درایور ... (یادم نیست ;D ) کار می کنه و اتفاقا هم خوب کار می کنه. یه دفعه توی بروزرسانی های کرنل 9.10 دیگه جواب نداد. و البته توی 10.04 هم. بعد از کلی کنکاش فهمیدم یه باگ هست و ثبتش کردم و هنوز هم گاهی به لانچ پد سر می زنم کسی فکری براش نکرده چون باگ درباره ابزار قدیمی هست و اوبونتو قراره همیشه به جلو فکر بکنه! و در نهایت رفتم یه مودم دیگه خریدم :'(
دبیان اما بخوبی ازش استفاده می کنه و هیچ مشکلی هم نداره و در آینده هم پیش نخواهد اومد! ;)
مانی عزیز
خیلی بیشتر از سه نوع بیس برای لینوکس وجود داره و احتمالا با یکم تحقیق بیشتر به اونها هم خواهید رسید. علت هم مربوط می شه به فلسفه گنو لینوکس و نرم افزارهای حامی کاربر که اگه روی اون تعمق کنیم جواب رو بخوبی درک خواهیم کرد. هر کاربر نرم افزارهای آزاد دیر یا زود این دلیل رو بخوبی می فهمه و ازش لذت می بره ;)
جایگزین هم در سیستم های لینوکسی تا دلت بخواد هست و عرض کردم کاملا به دلت و کاری که می خوای برات انجام بدن بستگی داره:
نقل‌قول
دلایل و پارامتر های بهتر بودن
این جمله در نرم افزارهای آزاد اشکال ساختاری داره. شما کاملا آزادی که دلایل و پارامتر های خودت رو داشته باشی و حتی اگر اون دلایل و پارامترها رو در هیچ توزیعی پیدا نکردی یه توزیع جدید مطابق با دلایل و پارامتر های خودت ایجاد کنی. غالب ابر دیسترو ها این امکان رو براحتی برای شما فراهم می کنن ;D  و بدون کمک اونها هم این کار ، کار شدنی و قابل دسترسی هست.
آزادی نهفته در نرم افزار رو تجربه کن و نگران این مسائل نباش! بعد از یکی دو سال تجربه و امتحان خودت بهترین ها رو برای خودت پیدا می کنی و تعریف جدیدی از آزادی هم ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
واسه عمو ریچارد یه کف با حباب :ی
این قسمت که میگی گول ظاهر نا پایدار روخوردن گناهٍ رو یکم مشکل دارم..
مثلا تو نسخه های قبلی vlc که رو رو ی دبیان هست بعضی از فرمت ها پشتیبانی نمیشه و کاری هم به محیط کاربری ندارم که واقعا اشک...
یا توی پیجین و امپاثی که یاهو نیست و خیلی از سرویس های دیگه بازم باید پایدار بووود؟
البته کسی که این برنامه ها رو هممیخواد به نظر من همون بهتر که نسخه های دسکتاپی رو کار کنه....
در کل دبیان لنی رو نمیشه به راحتی محک(مهک؟) زد....

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
همه رو خوندم الا متن اسی خان!! کلا با متن های طولانی حال نمیکنم...
اولا من نگفتم اوبونتو پایداره یا ناپایداره! گفتم خیلی ها...
به نظر من دبیان لنی اوج پایداریه ولی اگه پایداری در عین بروز بودن می خوای 3 تا گزینه من بهت پیشنهاد میکنم.
1 اوپن سوزه (نهایت پایداری)
2 آرچ (همراه خوراک قارچ با سس اضافه)
3 دبیان اسکوئیز (              )
در ضمن خیلی پایداری تر تر تر می خوای برو سراغ جنتو :)

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
نقل‌قول
دلایل و پارامتر های بهتر بودن
این جمله در نرم افزارهای آزاد اشکال ساختاری داره. شما کاملا آزادی که دلایل و پارامتر های خودت رو داشته باشی و حتی اگر اون دلایل و پارامترها رو در هیچ توزیعی پیدا نکردی یه توزیع جدید مطابق با دلایل و پارامتر های خودت ایجاد کنی. غالب ابر دیسترو ها این امکان رو براحتی برای شما فراهم می کنن ;D  و بدون کمک اونها هم این کار ، کار شدنی و قابل دسترسی هست.
آزادی نهفته در نرم افزار رو تجربه کن و نگران این مسائل نباش! بعد از یکی دو سال تجربه و امتحان خودت بهترین ها رو برای خودت پیدا می کنی و تعریف جدیدی از آزادی هم ;)
منظور من سلیقه نیست؛
۱-اگر با QA آشنا باشید متوجه پارامتر ها می شوید
۲-
همه رو خوندم الا متن اسی خان!! کلا با متن های طولانی حال نمیکنم...
موافقم؛ شرمنده اسی خان بزرگ  ;)
۳-وقتی یه نرم افزار  ( اعم از توزیع و ...) Stable Release  میاد چه فاکتور هایی دارد؟!
۴-علت پایدار بودن توزیع هایی مثل ubuntu debian gentoo slack arch چیه و چرا؟
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
۳-وقتی یه نرم افزار  ( اعم از توزیع و ...) Stable Release  میاد چه فاکتور هایی دارد؟!
۴-علت پایدار بودن توزیع هایی مثل ubuntu debian gentoo slack arch چیه و چرا؟
همونطوری که از اسمش پیداست باید پایدار بشه... باید کاملا تست بشه و کلیه خطا ها و باگ هایی که داره تا حد امکان گرفته بشه...
در مورد توزیع ها اول بگو رو چه حساب اوبونتو رو با بقیه تو یک گروه قرار دادی؟ >:( ](*,) این کجا و اونا کجا....
فاکتور های بسیاری وجود دارن که باعث پایداری وحشتناک یک توزیع در مقایسه با سایر توزیع ها میشه...