مشکل ویندوز با دیوار آتش و اینها حل نمیشه. خود ویندوز به قدر کافی سوراخ داره.
متاسفانه چاره ای نیست و من مجبورم فعلا از همین سیستم عامل سوراخ سوراخ استفاده کنم (دوال بوت با لینوکس)
حتی اگه امنیت این سیستم عامل سوراخ سوراخ رو بشه از ۰.۱٪ به ۰.۲٪ رسوند خودش غنیمته
بله ولی من که از زمان جاهلیت خودم (خودم رو میگم بقیه هرکی با ویندوزد کار می کنه عالم و دانا است) یادمه امنیت ۰.۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۱درصد هم یکم زیاده و سوراخ سوراخ هم نیست بلکه چیزیه مثل اینکه کلا دیوار های امنیتش رو برداری هر موجودی کلش رو کج کنه بیاد تو حالا بحث این نیست اینجا هم جاش نیست این سوال هم اینجا جاش نیست در کل اشتباه اومدی اینجا انجمن اوبونتو ایران است و ادابش اینه که نباید درباره نرم افزار های انحثاری حرف زد چون در کل به هیج جا نمی رسه
دوست عزیز آرام باشید (متنتون یکم از نظر من تنده، شاید بد خونده باشم) اما به هرحال من فقط پرسیدم دیوار آتش که آزاد باشه و با مایکروسافت ویندوز سازگار باشه هست یا نه؟ متاسفانه برای یکسری از کار ها متاسفانه متاسفانه به مایکروسافت ویندوز نیاز دارم و من سعی میکنم حداقل از نرم افزار آزاد استفاده کنم که یک دیوار هر چند کوچک روش بکشم.
به امید روزی که اصلا نیاز به نرم افزار انحصاری نداشته باشیم.
درضمن ما داریم اینجا داریم درباره دیوار آتش مطمئن و آزاد حرف میزنیم نه درباره ویندوز فقط اشاره کردم که ویندوز مشکل داره.
در نهایت آرامش در خیلی از موضوعات بهترین چیزه.