الان مشکل من با YOU NEED TO LOAD THE KERNEL FIRST هست
این راه حلش چیه؟
مطمئن بشید iso که دانلود کردید سالمه. برای اینکار میتونید امضای دیجیتال اون رو بررسی کنید.
توی یه ارسال گفتید که چندین بار iso رو روی فلش نوشتید و امتحان کردید اما جواب نداده، به خاطر همین احتمال داره iso درست دانلود نشده باشه.
همونطور که گفتند، یه بار کل فلش رو فرمت کنید و بعد دوباره سعی کنید که اوبونتو رو بریزید روی اون. میتونید با یه فلش دیگه امتحان کنید؟ شاید خود فلش خراب باشه.
اون روشی که توی اینترنت پیدا کردید، کار خاصی نمیکنه. فقط خودتون دستی، کرنل و initramfs و پارامترهای کرنل رو مشخص میکنید و بعد به گراب میگید که بوت کنه. شاید این روش جواب بده.
توی منوی گراب (همون منو که اول کار میاد) کلید c رو فشار بدید و بعد دستور ls رو بزنید. خروجی اون رو قرار بدید یا اینکه ازش عکس بگیرید و بفرستید.
مطمئن بشید که کامپیوتر توی حالت uefi بوت شده. برای اینکار وارد تنظیمات uefi بشید و دنبال چیزی شبیه compatibilty mode یا bios mode یا csm mode بگردید رو بزاریدش روی uefi یا uefi only l. (هر دو یه حالت هستند ولی ممکنه توی قطعات شرکتهای مختلف یهچیزی نوشته شده باشه)
اگه میخواهید اوبونتو رو نصب کنید، مطمئن بشید که ویندوز هم به صورت uefi نصب شده. در غیر اینصورت، جلوتر به مشکل میخورید. بالاتر گفتند که چجوری بررسی کنید.
سیستم من بایوسه و الان ابونتو ۲۱.0۴ دارم .
بایوس همون legacy هست .
احتمالا از اوبونتو 20.04 ارتقا دادید. وگرنه ابونتو 21.04 به صورت زنده توی حالت bios بوت نمیشه.
ولی فکر کنم هنوز هم بشه با debootstrap توی حالت bios نصبش کرد. تا وقتی که گراب و کرنلی که اوبونتو استفاده میکنه، قابلیت بوت روی bios رو هم داشته باشه، میشه اینکار رو کرد. ولی خوب اینکار یکم سختتره. (فکر نکنم به این زودیها کرنل لینوکس و گراب، پشتیبانی از bios رو متوقف کنند.)