سلام دوستان
من تازه وارد دنیای لینوکس شدم و چند تا سوال دارم اگر ممکنه جواب دهید:
1- چگونه میتوانم نرم افزار های مورد نیاز را دانلود کرده و به صورت آفلاین نصب کنم دقیقا مثل ویندوز
2- آیا استفاده از لینوکس به صورت آفلاین و بدون اینترنت امکان دارد یا حتما باید به اینترنت وصل باشد.
3- از کجا می توانم لایوت کیبورد فارسی رو تغییر دهم یا کیبورد رو مثل ویندوز کنم با همان لایوت
درود بر شما
۱. گرچه هیچ چیزی در دنیای نرمافزار آزاد غیرممکن نیست، ولی تا جای ممکن در اوبونتو نباید این کار رو بکنی؛ چون باعث ناسازگاری بین بستههای نرمافزاری و آسیبپذیر شدن رایانهات در آینده میشه. اگه میخوای کاملاً برونخط از توزیعت استفاده کنی، باید بری سراغ توزیع دبیان که همهٔ بستههاش، به همراه خودش ارائه میشن و میتونی با بارگیری ایزوهای جدید، اون رو به صورت دورهای بهروز کنی.
۲. بله، امکان داره. ولی خب بدون دریافت بهروز رسانیهای امنیتی، توزیعت در معرض خطر خواهد بود. گرچه اگه هرگز قرار نیست به هیچ شبکهای وصل شه، شاید چندان هم برات مهم نباشه.
۳. به این سادگیها نیست و البته کار درستی هم نیست. چینش صفحهکلید موجود در گنو/لینوکس، استاندارده و توی ویندوز هم باید نرمافزار صفحهکلید استاندارد فارسی رو نصب کنی تا اونجا هم از صفحهکلید استاندارد استفاده کنی.