سلام. چون عنوان پست رو در حال پاسخ کرده بودید گفتم به این سوال پاسخ بدم و طبق تحقیقاتی که در پکیج ها انجام دادم به نتیجه رسیدم. اول از همه کار پکیج هایی که موقع نصب آرچ، نصبش میکردیم رو بگم:
پکیج base: در این پکیج فایل های مخصوص آرچ و گنو/لینوکس روی سیستم نصب میشوند که در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد.
پکیج linux: در این پکیج احتمالا کرنل لینوکس در مسیر usr/lib/modules/ ذخیره میشود که کاری با اون نداریم.
پکیج linux-firmware: این پکیج اغلب کتابخانه هایی برای مدیریت سخت افزار به کرنل لینوکس ارائه میده که در usr/lib/firmware/ ذخیره میشوند و در فایل هایی که ذخیره میشوند اسامی برند های مختلف کامپیوتر ها مثل amd رو میبینید.
اینجا پکیج base مد نظر است. من این پکیج که خیلی کم حجم بود رو دانلود کردم و یک فایل متنی داخلش بود و لیستی از پکیج های به ظاهر گنویی بود که وابستگی بودند و باید اون ها نصب میشدند. اولین پکیج رو که مشاهده کردم، پکیج filesystem بود که منطقی به حساب میاومد. پکیج رو استخراج کردم و پوشه های پوشه ریشه مثل etc, bin, usr و... در اون با حداقل ترین ابزار ها و تنظیمات سیستمی مشاهده میشدند. مشاهده لیست:
https://archlinux.org/packages/core/x86_64/filesystem/شما میتونستید این فایل رو با یه توزیع زنده در جایی استخراج میکردید و پوشه etc رو در پوشه ریشه آرچ خودتون جایگزین میکردید که باز هم معقول نبود و تنظیمات بقیه اسکریپت هاتون از بین میرفت ولی مشکلی که در etc بود، حل میشد. روش دوم هم این بود که لیستی از پکیج هایی که نصب بودند رو میگرفتید و همینطور پشتیبان از اطلاعات home تون؛ و base رو دوباره نصب میکردید(که نمیدونم تداخل ایجاد بشه یا نه) و پکیج هاتونو دوباره دانلود و نصب میکردید که احتمالا بازم تنظیمات برنامههاتون به حالت اول برمیگشت.