اگه توزیع خوبی پیدا کردین ، اونو به بقیه هم معرفی کنین
هر چند بعید میدونم پیدا بشه ...
فعلا که اوبونتو پیشتازه
در رابطه با سیستم دی هم اطلاع زیادی ندارم
ولی خوب خیلیا گفتن ضعیفه نسبت به openrc
سلام توزیع خوب که هست مثل void که بسیار سریع با runit که الان دارم باهاش پیام میدم|: البته خودم زیاد ازش راضی نیستم
ولی خب دلیل شخصی بیشتر(: خب این توزیع کمی نرم افزار های آزاد و غیر آزاد جدا سازی کرده(مخازن جدا) که این خوبه سریع هم هست هم بالا اومدن هم نصب بسته..
یکی دیگم gentoo یا همون جنتو
ولی به معنای واقعی اگه وقتش نداری یا حوصله نداری بیخیالش چون حتی اگه توی گنو لینوکس حرفه ای هم باشی بازم هم زمان زیادی برای کامپایل باید خرج بدی و هم کارهای زیادی باید کنی(نسبت به توزیع های عادی) دیگه guix که تعریفش شنیدم ولی خب خودم حتی کارت شبکه ام غیر آزاد و میشه گفت اگه نصب کنم دیگه وایفای ندارم!(یه کارت شبکه هم خریدم بعدش فهمیدم اونم زیاد خوب نیست واسه استفاده توزیع هام
)
آرتیکس هم نصب کردم خودم زیاد باهاش حال نکردم(از سیستم دی پریدم توی نرم افزار غیر آزاد؟!) ولی خب حدودا ارچ دیگه خوبه بد نیست
یه توزیع هم هست gobolinux که ایده قشنگی به خرج دادن محل نصب بسته های گنو لینوکس همیشه بهم ریخته بوده مثلا یه برنامه نصب میکنی سرتاسر سیستم پخش میشه و توی پوشه های مختلف که حتی بعضی موقع گیج کننده هست ولی gobolinux نصب نرم افزار مثلا gcc در مکان
/Programs/GCC/9.2.0
قرار میده خیلی تمیز! البته برنامه ها حتما نباید برای gobolinux ساخته بشن برنامه های دیگه هم میتونن نصب بشنوند
در اینجا توسط پایگاه(سایت) جنتو مقایسه ای بین سیستمدی openrc و... شده که بنظر قابلیت های systemd بیشتره بنظر ولی بازم فکر میکنم openrc واقعا قابل قبول و عالیه تو مدتی که جنتو داشتم
https://wiki.gentoo.org/wiki/Comparison_of_init_systems