درسته
فعلا که فقط یه وید توش انویدیا اومد اونم نه به صورت خوب فقط کاش این انویدیا کلا رو لپ تاپم نبود
guix هم نصب کردم فهمیدم حتی توی مخازن اصلیش حتی firefox هم نیست|: کاربرانش چطور سر میکردن((: احساس میکنم خیلی تعصبی عمل کردن ولی خب داره بنظر بهتر میشه...
فقط یه نکته عجیب برام پیش اومد اینکه نصبش فقط با اینترنت میشد(حداقل isoاصلیش) که بنظرم زیاد نکته خوبی نیست حالا به کنار من حتی دبیان نسخه فقط نرم افزار آزادش نصب میکردم درسته موقع نصب وای فای نمیتونسم وصل شم ولی با سیم میشد نت داد(البته کلا نمیدادم) ولی داخل guix هم گزینش نبود هم گوشیم وصل میکردم با سیم گزینه اش نمیومد... خلاصه فک کنم برای اولین بار رفتم یه سیم لن کشیدم و اینترنت دادم
که برام عجیب بود این مشکل که تا الان فکر میکردم گزینه فعال کردن اینترنت از گوشی به طور خودکار باید بیاد و ربطی به سیستم عامل روبرو نداره..(که فهمیدم اشتباه) نکته دیگه ای که جالب بود و کمی هم اذیتم کرد راه اندازی چیز هاش بود! دیگه با ,useradd,fstab و...کاری نداره و یه فایل میسازی و اون تو نوشته هارو قرار میدی و همش میسازه ... ولی هم بنظرم کار اضافی تا حدودی و چرا نباید اجازه این داشته باشم با useradd یه حساب دیگه بسازم؟؟ حالا این به کنار من با fstab همیشه پارتیشن home(btrfs) به توزیعم میشناختم ولی هرچی سعی کردم نتونسم اینکارو کنم
و نکته بدتر اینکه اگه من بخوام یه کاربر فقط تغییر بدم باید کلی نوشته در همون فایل انجام بدم و با دستور
sudo guix system reconfigure /etc/config.scm
باید همرو فقط برای یه کاربر ساختن بزنم/: و هرچی با useradd میسازم کار نمیکنه و با خاموش روشن پاک میشه(:
و نکته خیلی رو مخ تر این بود که کاملا من اینطوری نمیتونم حتی یه کاربر بسازم یا ویرایش کنم و همه کارها... چون این دستوری که بزنم حتما به اینترنت نیاز داره و هرچی سویچ های مختلف امتحان کردم پیدا نکردم که بشه بدون اینترنت اینکارو انجام داد.. نمیدونم شایدم من هنوز اطلاع کافی ندارم درمورد این توزیع ولی بنظرم الکی پیچیدش کردن هرچند احتمالا قصدشون ساده سازی بوده!