0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
متاسفانه اینجا هر کی کامپیوتر رو روشن می کنه ویندوز رو می بینه و همون رو یاد می گیره(حالا انگار تو خارج اینطور نیست:/)مثلا خود من از وقتی یاد گرفتم چجوری با موس کار کنم تو ویندوز بودم هیچ اسمی هم از لینوکس نشنیدم. تا اینکه بالاخره یه اسمی از اوبونتو شنیدم و همون موقع دانلود و نصبش کردم:/حالا نمی خوام داستان خودم رو بگم ولی الان مثلا پدربزرگ من که همیشه کارش با مایکروسافت آفیسه و اصلا درکی از لینوکس نداره چجوری بهش بگم بیا از این استفاده کن؟یا مثلا پدر خودم می دونه نرم افزار آزاد چیه چون من همش تو خونه از لینوکس و... حرف می زنم:/ ولی بازم از ویندوز استفاده می کنه چون می گه با این راحت ترمبه نظرم نباید به کسی نرم افزار آزاد رو اجبار کنیم چون یا عادت کردن به نرم افزار های انحصاری یا اصلا تو باغ نیستن مثلا این که بهشون بگی برای نصب فلان برنامه باید بزنی sudo apt intsall فلان خب اونم میگه تو ویندوز راحت تره که.
باید هدف روی کسایی باشه که هنوز با رایانه اشنا نشدن تا نسل بعد حد اقل فقط. یک انتخاب نداشته باشن نسل جدید خیلی هم تنوع طلب هستن که این میتونه خیلی کمک کنه اما ما چیکار می تونیم کنید ؟