انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لینوکس چقدر امن است؟ ( بحث در مورد راه جلوگیری از rootkit ها )  (دفعات بازدید: 9867 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
پاسخ به: لینوکس چقدر امن است؟ ( بحث در مورد را
« پاسخ #45 : 30 شهریور 1389، 01:44 ب‌ظ »
سلام
عکس ها و توضیحات جالبی توی سایت eset هست ولی فرمت فایل دانلودش .linux هست اگه از دوستان میدونند چطور باید اجرا و نصب بشه توضیح بدن ممنون میشم.

دوست عزیز آفا هادی زحمت این کار رو کشیده
http://www.irangnu.ir/

آواست دبیان رو بگیر خیلی بهتره
ویروس ویندوز هم شناسایی می کنه
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1389، 02:08 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین mintman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
خیلی خیلی ممنون

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151

با سلام.

بنده avast ؛ دبیان رو گرفتم و نصب و آپدیت کردم و سیستممو کلا اسکن کردم.چیزی پیدا نکرد ؛ ولی مگه این آنتی ویروس روت کیت هم پیدا میکنه؟ قبلا دوستان گفتند که آنتی ویروس ها این قابلیت رو ندارند ؛ آیا این یکی داره؟
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411

با سلام.

بنده avast ؛ دبیان رو گرفتم و نصب و آپدیت کردم و سیستممو کلا اسکن کردم.چیزی پیدا نکرد ؛ ولی مگه این آنتی ویروس روت کیت هم پیدا میکنه؟ قبلا دوستان گفتند که آنتی ویروس ها این قابلیت رو ندارند ؛ آیا این یکی داره؟
فکر نمیکنم. اگه این قابلیت رو داشتن تو توضیحاتشون میگفتتند. راستی من دیشب سیستمو کلا update کردم. قبل از به روز رسانی 2تا warning داشتم ولی بعد از به روز رسانی شد 12تا!! :o

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: لینوکس چقدر امن است؟ ( بحث در مورد را
« پاسخ #49 : 31 شهریور 1389، 03:22 ق‌ظ »

راستی من دیشب سیستمو کلا update کردم. قبل از به روز رسانی 2تا warning داشتم ولی بعد از به روز رسانی شد 12تا!! :o
خوب شاید هماهنگ نبودن نرم افزار و آپدیت جدیده و گرنه مگه میشه آپدیت مشکل داشته باشه!!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
چند وقتیه که توی انجمن ناله هایی از بروزرسانی سیتم بگوش میرسه که چه مشکلات غم انگیزی ایجاد شده...
مثلا همین مشکل دوستم m0si که چقدر عجیب و غریب و حتی کسی هم نیومد بگه آقا m0si شما قبل از آپدیت کردن شام خوردی یا نه...
اگه هم بیشتر تو این موارد سه پیچ بشیم سریعا کارت سبز بهمون میدن و میگن مشکلی نیست دوست تازه کار من بیا این کد رو توی ترمینال بده هروقت اتوبوس حرکت کرد به راننده بگو از کدوم خروجی میری و اون خروجی رو بده به ما........

با این اوصاف اگه روت کیت ها منو هم بیان بخورن حالا حالا ها تا وقتی شونه ای برای گریه و زانویی برای بغل کردن نداشته باشم دست به بروزرسانی نمی زنم
بهتر است تا سوال از حرفه ای نماها
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
با این اوصاف اگه روت کیت ها منو هم بیان بخورن حالا حالا ها تا وقتی شونه ای برای گریه و زانویی برای بغل کردن نداشته باشم دست به بروزرسانی نمی زنم
بهتر است تا سوال از حرفه ای نماها

با سلام.

حرف شما را کاملا قبول دارم . بنده به عنوان یک تازه کار نیاز به صحبت ؛ راهنمایی و گفتگو با اشخاص با تجربه داشته و دارم اما در موردی به این مهمی و حساسی که کمتر هم در باره آن صحبت

شده است به جز یکی دو نفر از دوستان ؛ هیچ کدام از با تجربه ها یا مدیران محترم لااقل زحمت کوچکترین پاسخ یا راهنمایی را نیز به خود ندادند . اینجا تجربیات به راحتی در اختیار سایرین قرار

میگیرد اما نمیدانم چرا هیچ کدام از با تجربه ها به خودشان اجازه ندادند در این مورد تجربیات سودمند خود را با بقیه سهیم شوند ؟؟؟؟ شاید همه افراد در باره این موضوع حرفه ای نباشند ؛ ولی

نباید انتظار داشت که در این انجمن افرادی خبره در این مورد راهنمایی جامع و اصولی به بقیه ارائه کنند؟؟؟؟

به هر حال از دوستان بسیار عزیزی که ما را با دانسته های ارزشمند خود به آگاهی رساندند تشکر میکنم.

من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
نه این طور هم نیست یعنی همه این طوری نیستند شاید یکی دو نفر

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
لطفا کمک
من با rkhunter اسکن کردم دوتا وارنینگ می ده
Checking /dev for suspicious file types                  [ Warning ]
    Checking for hidden files and directories                [ Warning ]
چی کار کنم ؟ خیلی می ترسم
تو هاردم اطلاعات مهمیه
(دومی شاید برای فایل های هیدن ویندوز باشه)
برای من هم دقیقا همین ها رو میده. فکر نمیکنم چیز مهمی باشه. اگه بود تاحالا یه بلایی باید سرم میومد.  :D
ولی اگه دوستان بگن چیه مطمئن تر میشم.

دوستان جواب این معما چی هست؟

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
این فقط هشدار هست و هیچ خطری رو هم شما رو تهدید نمی کنه

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
دوست عزیز برای نسخه های جدید کرنل روت کیت پابلیک نیست

ضمنا داشتن روتکیت به معنای این نیست که هکر به دستگاه شما دسترسی کامل داره(هکر جایی رو هک میکنه که براش ارزش داشته باشه ! شما بانک داری یا سایتی برای دیفیس داری؟)

روت کیت فرقش با ویندوز اینه الکی پروسس رو بالا نمیبره یا خودش رو تکثیر نمیکنه

روت کیت در نهایت اختفا عمل میکنه برعکس غالب ویروسها
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
نگران نباشید.من آواست نصب و اسکن کردم.حتی یک ویر وس هم تو سیستم نبود با اینکه 7 مورد warning داشتم. \\:D/

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
نگران نباشید.من آواست نصب و اسکن کردم.حتی یک ویر وس هم تو سیستم نبود با اینکه 7 مورد warning داشتم. \\:D/
تا اونجایی که من میدونم اصلا آنتی ویروس ها rootkitها رو تشخیص نمیدن. 

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
من دنبال پیدا کردن روتکیت نبودم.برای روتکیت باید رک هانتر نصب کنید.

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
بهت توصیه میکنم برنامه rkhunter رو نصب کنی
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy