چه مشکلی داره که میگید هماهنگ نیست ؟ من عمری است که کی دی ای با فایرفاکس دلرم
تم کیدیای برای فایرفاکس اعمال نمیشه. مثلا من تم مشکی زده بودم ولی فایرفاکس سفید بود و متن هاش هم سفید شده بود و ناخوانا بود ولی برای گنوم قشنگ با تم هماهنگ میشه.
بعلاوه اینکه هر کاری کردم آیکون های X - (Close و Max و Min)اون بالا سمت راست مناسب برای KDE نشد.فکر میکنم برای گنوم هستند.چون تو KDE موس رو ببری بالا سمت راست به محض اینکه کلیک کنی پنجره رو Close میکنه.ولی برا فایرفاکس اینطور نیست.حتما باید موس رو قشنگ بر روی X قرار بدی.البته من Title بار رو حذف کردم.برای صرفه جویی در فضا Title بار و تب ها رو یکی کردم.که فکر نمیکنم مشکل از این باشه.چون تو مرورگر brave به صورت پیشفرض Titlebar با تب ها یکی شده که خیلی طراحی خوبیه و دکمه X هم مناسب و مخصوص kde هستش و نیاز نیست موس دقیق روش باشه که خروج کار کنه
UI مرورگر brave به مراتب از firefox تو kde بهتره.ولی من رفیق نیمه راه نیستم.از سال ها پیش مرورگر اصلیم فایرفاکس بوده و ترکش نمیکنم.brave رو هم حذف کردم و فعلا فقط فایرفاکس رو دارم.همین که دکمه X اش نیاز به دقت داره شانسی شانسی یه حسن شده
یه جور تاکیده که به اشتباه همه تب های باز شده در فایرفاکس رو نبندی .من گزینه سوالش رو که آیا مطمنی میخوای همه Tab ها رو ببندی رو غیرفعال کردم.این به جای اون