خوب ببین من اینطوری بگم بهتر متوجه میشی شما منظور منو:
سونلرن یک سایتی هست که دورههای با ساعتهای بسیار طولانی داره، مثلا فقط برای یادگرفتن PHP حدود شیش الی هفت ماه فقط دوره متوسط یادگیری میره، فقط میگم درگیر این آموزشهای به ظاهر کامل نشی، همین
۶ ۷ ماه؟
این رو ببینید:
https://toplearn.com/courses/2144/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-laravelبیشتر از یک ساله که دوره شروع شده و هنوز هم تموم نشده! دانشجو ها صداشون درومده بخش کامنت هارو بخونید متوجه بشید.
البته نه که دوره های بدی باشن فقط بعضی مباحث رو زیادی کش دادن.
ولی مهم ترین چیزی که آدم به دست میاره تجربه ساخت یک پروژه هست وگرنه سینتکس رو که راحت میشه یاد گرفت.
سخنان شما درسته ولی شما از چشم یک مبتدی به این موضوع نگاه نمی کنید. کسی که مثلا نود جی اس بلده کاری نداره پی اچ پی رو میره از روی مستندات می خونه و راحت در کوتاه ترین زمان یادش میگیره چون تجربه رو از قبل داشته فقط یک زبان جدید یاد گرفته.
من هم بدون تمرین شروع به پروژه زدن نکردم. اتفاقا چه زجر ها که نکشیدم ولی آخرش به خودم گفتم: جهنم و ضرر دوره ببین.
و وقتی دیدم تونستم کارمو جلو ببرم.
البته موضوع منحرف شد، من دنبال یک منبع متنی بودم که پروژه هم زده باشه. نه که فقط مباحث پایه ای رو توضیح داده باشه. به این اشاره کردم که دوره های ویدیویی پروژه دارن ولی منابعی که معرفی کردید پروژه یا تمرین ندارند و فقط مباحث پایه ای گفته میشه. این مباحثی که گفتید برای کسی خوبه که برنامه نویس هست منتها داره یک زبان دیگه رو یاد میگیره نه کسی که تازه می خواد شروع کنه.
من مشکلم با دوره ویدیویی اینه که مدرس الکی مباحث رو کش میده و وقت می بره.
لطفاً اگر منبعی متنی رو می شناسید که به صورت عملی یاد بده لطفاً معرفی کنید.