البته باز اوبونتو نسخه ۲۰.۰۴ خیلی خوشگل بود نسخه های جدیدتر خیلی زشت شدن مخصوصاً گنوم ۴۱ داک سمت چپه زشت شده
سلیقس !
فکر می کنم من از نعمت سلیقه بهره مند نشدم. کلا اگر از یک ظاهر خوشم بیاد فقط برای یک مدت خیلی کوتاهیه. روی ویندوز هم که بودم دلم برای ویندوز ۷ تنگ میشد میرفتم رو ویندوز ۷ بعد به این نتیجه می رسم ویندوز هفت که قدیمیه می رفتم رو ۱۰ بعد می دیدم مگه قشنگ تر از ویندوز ۸ هم داریم!؟ کلا این چرخه برای من ادامه داره.
ولی من روی یک سیستم دیگه مانجارو کی دی ای رو بصورت لایو بالا آوردم افکت هاشو فعال کردم انصافا خیلی قشنگ بود اصلا آدم دلش می خواد الکی هم که شده فقط بیاد موس رو تکون بده. کلا کار با سیستم لذت بخش بود. همه چیز خیلی نرم و روون بود.
واقعا اگر ویندوزی ها جواهری با نام کی دی ای پلاسما می شناختند کاربران ویندوز به ۰ می رسید.
ویندوز ۱۱ هم همچین تعریفی نداره همون یک آپدیت برای ویندوز ۱۰ می دادند کافی بود. ویندوز ۱۰ تازه به بلوغ رسیده بود که ۱۱ اومد. کلا هر سیستم جدیدی که می سازند پر از باگه وقتی هم که باگ هاش رفع میشه ورژن جدید میدن بیرون یا کلی عیب و ایراد.
ویندوز ۱۰ نسخه های قدیمیش واقعا مذخرفه. من نسخه ۲۰۱۷ ویندوز ۱۰ رو روی سیستمم دارم. بعضی اوقات میام سیستم رو خاموش می کنم صفحه سیاه میشه دوباره صفحه خوشامدگویی میاد مجبورم برق کامپیوتر رو قطع کنم. یک بار هم درایور کارت گرافیک مشکل داشت پاک کردم که دوباره نصب کنم دیگه ویندوز بالا نیومد.