این راهنما هنوز هم جواب میده، فقط باید بهجای wily بنویسی impish.
۱ . تشکر ایشون خوب توضیح داده بودن ، فقط قدیمی نیس واقعا ؟ چیزیش عوض نشده ؟ فقط impish ؟
۲ . بعد از نصب کردن دیبوسترپ اوبونتو ، چقد فضا میگیره از پارتیشن روت ؟
۳ . دیگه این کمینه ترین و مینیمال ترین حالت ممکن اوبونتو هست و همه بسته ها ضروری ترین بسته هان و هیچ چیزی اضافه نیس یعنی ؟ چه عالی
۱- بهتره تنظیمات شبکه رو اونجوری که گفتند، انجام ندید. گزینه بهتر استفاده از network manager هست. network manager توی اکثر توزیعها استفاده میشه. کار باهاش هم راحتتره. اگه شبکه رو اونجوری که گفته تنظیم کنید، برای هر تغییر توی تنظیمات شبکه، باید فایلهای متنی رو تغییر بدید.
اون زمان فکر کنم uefi زیاد فراگیر نبوده، به خاطر همین آموزش رو برای نصب توی حالت legacy توضیح داده.
یه سری چیزهای کوچیک تغییر کردند. یه سری چیزها رو هم میشه راحتتر یا بهتر انجام داد.
دقت کنید اگه همینجوری دستوراتی که اونجا نوشته رو کپی کنید، به احتمال خیلی زیاد نتیجه نمیگیرید، شاید هم اطلاعات خودتون رو هم خراب کنید، پس حواستون باشه.
۲- دقیقا بعد از استفاده از debootstrap، حدودا همونقدری که آقای بهزادی گفت. بعد از نصب کرنل و بعضی چیزهای پایه، حدود 300Mib بیشتر مصرف میشه.
۳- بله. البته اگه اینکه systemd چیزهای زیادی داره رو نادیده بگیریم. توی اوبونتو، وابستگیها ممکنه زیاد باشه، مخصوصا درباره گنوم. اگه میخواهید گنوم خام رو داشته باشید، شاید بهتر باشه از یه توزیعی استفاده کنید که فقط گنوم خام داره. snap هم ممکنه به عنوان وابستگی پیشنهاد شده نصب بشه.
۱ . یعنی چیکار کنم ؟
۲ . یعنی چی ؟ یعنی کرنل نداره ؟ پس چجوری کار میکنه ؟
میشه یه لیست از اون چیز های پایه رو بگین ؟
۳ . یعنی میگین دیبوسترپ اوبونتو نمیارزه ؟ چی میارزه بنظرتون ؟
وقتی اون دستور نصب گنوم رو بزنم نرم افزار های ضروری گنوم هم نصب میشن دیگه نمیشن ؟ مثل کنترل سنتر و ...
چقدر فضا گرفته میشه بعد از اتمام نصب گنوم ؟
اسنپ رو هولد کنم پس اول کار ن ؟
در مورد پیشنهادتون برای یک توزیع آماده با گنوم خام هم باید بگم ک بیشتر از گنوم اولویتم یه سیستم عامل مینیمال همراه با دسکتاپ گنومه !
دلم نمیخواد چیزایی رو که لازم ندارم رو داشته باشم همین ! یخورده وسواس !
ولی احساس میکنم یخورده خیلی بیش از حد مینیماله این دیبوسترپ ، همون اوبونتو سرور بهتره انگار ، جناب بهزادی ، لطف میکنین لیست کامل اون چیز هایی که گفتین اضافس توی اوبونتو سرور برای یک کاربر خانگی رو قرار بدین ؟
شاید هر دو روش دیبوسترپ و اوبونتو سرور رو امتحان کنم و آخر سر تصمیم بگیرم 😅