کپی رایت هبچ تضادی نداره؟ پس بروید به یک کشوری که قانون کپی رایت توش اجرا میشه یک کتاب رو خریداری کنید بعد در سطح اینترنت منتشرش کنید.
همچنین می توانید برای محصولات مایکروسافت کرک بسازید.
فقط اگر گرفتنتون من گردن نمی گیرم
چه مطالعه ای کردید که الان این تفکر هارو دارید؟ (البته خب شما خدا رو هم قبول نداری در نتیجه شاید زیاد رعایت حق تولید کننده براتون مهم نباشه).
مشابه حرف های شما رو توی جملات ریچارد استالمن دیدم که می گفت با استفاده رایگان شرکت ضرر نمی کنه. ایشون خدا رو هم حنی قبول ندارند. احیانا دقت کردید از ایشون تقلید می کنید؟
شما فکر می کنید من و افراد دیگه مطالعه نکردیم؟ من خودم چند ماه تحقیق کردم (و می کنم) و به نتیجه نرسیدم. هیچکس تا حالا نتونسته اثبات کنه که نقض کپی رایت اخلاقیه (همچنین شرعیه). وگرنه الان با شما بحث نمی کردم.
البته نظر مراجع تقلید این بود که اشکالی نداره ولی من دنبال جواب منطقی می گشتم که خیالمو راحت کنه و دیگه بهش فکر هم نکنم.
به همین دلیل که دلایلشون زیاد قانعم نکرد (مثلا چون کافر حربی هستند) و یا (نرم افزار حقی برای تولید کننده ایجاد نمی کنه) و رفتم کلی انجمن خوندم و تعداد صفحاتش آنقدر زیاد بود که من چند روز داشتم می خوندم ولی آخر سر بحث به نتیجه نرسید و شرکت کنندگان بحث خسته شدند و به بحث خاتمه دادند.
این که دارم بحث رو ادامه میدم بخاطر اینه که می خوام یک بار هم که شده این بحث به نتیجه برسه.
عجیبه که خیلی از کاربران فعال انجمن توی این تاپیک بحث نکردند.
دنیا همینجوریه. پس این لایسنس هایی که ساخته شدند رو اومدن برای تفریح خودشون ساختن یا برای خنده ما؟ اگر شرکت ها می دونستند که قانون هیچ حقی به اونا نمیده لایسنس نمی گذاشتن روی نرم افزارشون.
اگه حق از این بیشتر بود که الان مشکلی نداشتم می رفتم وب استورم دانلود می کردم راحت یک کرک حسابیش هم می کردم و با خاطری آسوده کارم رو انجام می دادم و می گفتم «گور بابای سازنده» و مجبور نبودم با vscode کار کنم. سی شارپ هم بخاطر ویژوال استودیو ول کردم چون توی لینوکس ویژوال استودیو وجود نداره و می ترسیدم بدون اون نتونم کار رو جلو ببرم. ویندوز رو هم بخاطر گناهی که بخاطر کرک گردنم میوفته دیگه استفاده ازش نمی کنم.
راستی! شما معتقدید که کرک نرم افزار اشکالی نداره.
همچنین معتقدید چیزی که خریدید مال خودتونه.
شما مثلا ویندوز رو کرک می کنی، آیا ویندوز رو خریدی؟ نه.
این دو حرف شما با هم در تضاده.