بله درست می فرمایید لینوکس ویندوز نیست ولی مشکل اینجاست که لینوکس یک سیستم عامله ویم یک ادیتور. من سیستم عاملمو عوض کردم و ازش راضیم. ولی وقتی ادیتور محبوبم توی این سیستم عامل در دسترسه چرا باید با یک ادیتور دیگه کار کنم؟
از نظر من ادیتور باید کامل باشه و آماده استفاده باشه و به کمترین تغییر برای کار نیاز داشته باشه.
ولی ویم با اخلاقیات من جور در نمیاد و از اول هیچی از خودش نداره و خودمون باید امکانات رو اضافه کنیم.
به هر حال عنوان تاپیک چیز دیگست و فقط یک سوال پرسیده بودم. ادامه بحث (اگر ادامه ای داره) توی
این تاپیک مطرح کنید.
متاسفانه کانفیگ های آماده ویم به دردم نخورد و الان vscodium با snap دارم و کاملا راضیم. علاوه بر اینکه این ادیتور رو دوست دارم استادی که دوره طراحی سایتش رو می بینم از vscode استفاده می کنه و ترجیح میدم با استاد هماهنگ باشم.
ویرایش:
شما دیگه خیلی طولش دادید
من کل یاد گیری و تنظیمم چهار روز هم نشد
همه توزیع ها هم تنظیم هام رو دارم
همچنین با چهار کلمه من به طور کامل موس رو هم دارم فارسی رو هم دارم و...
فارسی موس چی میشه ؟
الان اقای بهزادی گفتند ارچ بده ؟
یک این که ویم هیچ مشکلی با موشی ندارهو برای افرادی که میخوان، در دسترسه. ولی مهمتر از اون، این که کسی که برنامه مینویسه، دستش روی صفحهکلیده! چرا باید دستش رو بلند کنه، ببره اونطرف روی موشی، حالت دستش رو عوض کنه و یه شی رو بگیره و تکونش بده، بعد دو باره اون رو ول کنه، دستش رو بلند کنه، بیاره رو صفحهکلید و ادامه بده. موشی در برنامهنویسی به هیچ دردی نمیخوره.
شما اصلا ارچ دیدی ؟
نقل قول رو احتمالا یادم رفته بزارم. برید جمله های ایشون رو یک بار دیگه با دقت بخونید که گفتند: توزیع خوبی نیست ازش استفاده نکنید.