متخصص نرم افزار نمیتونه از بقیه چیزا سر در بیاره ؟ یعنی چی میگین با نظر چند تا متخصص نرم افزار !
وقتی محدود به این شی و فقط همین نظرات ببینی اره! یه مدت منم سر نرم افزار و یه سری چیزها یه عقیده هایی که دوست داشتم میدیدم هی به خودم میگفتم خب راه من درسته چون توسط اعضای پر دانش انجمن تایید شده، ولی یه حرفی که یکی زد خوشم اومد که گفت خودت به این انجمن محدود نکن...، درسته اینجا حرف میزنن که گاه به قول ممدیسم اکثرا بحث سر لجبازی یکی میگه نه قبول ندارم دین چون جهان از خودش هست(میدونم معنای دقیقش نگفتم خودمونیش بکار بردم) یه عده میگن نه امکان نداره شما میرید جهنم، هرکی به فکر دیدگاه خودش اعراب هم یه عده میگن وحشیانه حمله کردن یه عده نه و کاملا میتونه دروغ باشه یه عده که میگن خیلی اعراب خوب بودن با منابع افراطی یه عده میگن اعراب و دینشون اشتباه و ما فقط بخاطر حلمه اونارو قبول داریم! ولی خب میتونه یچیزی بین اینا هم باشه که این وسط ممکن دیده نشه یا بحث نشه
بنظرم از نظر بقیه دوستان یا ممدیسم یه چیز مهم هم که اشاره میکنن همین، همیشه بگیم سریع چارتا چیز فلسفی بیار تا روشن شم درست نیست
گاهی میبینی یه چیز دنبال میکردی دنبال میکردی دنبال میکردی، حمایت میکردی حمایت میکردی حمایت میکردی، و توی یه تلنگر میفهمی اشتباه بود همه و همه اون چیزهای مثلا فلسفی یک نقض داشت که کل اون راه بابت اون نقض اشتباه هست
الان منظورم باز این نیست که شما فکری نمیکنید یا هرچی، این فقط همین که حرف و راه در نظر بگیری چیزایی که نوشتم کافیه
پن: احساس میکنم به ظاهر متنم تند شد ولی منظوری ندارم