خیلیا مک رو دوست دارن. اگه شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه زشت باشه. اتفاقا اپل خیلی خوب هم طراحیش کرده.
ویندوز ۱۱ خودشو شبیه گنوم می کنه!؟ دقیقا کجاش شبیه گنومه؟ اتفاقا گنوم خودشو شبیه مک کرده قبل از نسخه ۴۰ داک سمت چپ پوده.
من دارم در مورد زیبایی میزکار ها صحبت می کنم بعد شما میاید میگید چرا زیبایی رو در شل گرافیکی می بینید؟ صحبت های منو اول کامل بخونید بعد بیاید پست بزارید.
۱ . جوابتون به زبون خودتون خارج از شخصیت منه ، پس محترمانه : وقتی با دقت و از چشم یک گرافیست به ux ویندوز نگاه کنین متوجه شباهت هاش به گنوم میشین ، از لحاظ چیدمان و سبک رنگ امیزی و ده ها فاکتور دیگه !
۲ . اینکه شما هر روز صبح بروید ورزش کنید و من هم بعد از شما بروم ورزش ، ایا بدین معنیه که از شما تقلید کردم ؟
۳ . اینکه خیلی ها مک رو دوست دارن دال بر زیبایی دسکتاپشه ؟
۴ . در ضمن شما ن ارسال خودتون رو به خاطر دارین ن ارسال اینجانب رو با دقت خوندید ، توجه کنید ک بحث تنوع رو مطرح کردین پس از اون من این موضوع که شما نباید تنوع توزیع ها رو در شل گرافیکی ببینین رو بیان کردم دوست من ! یکم با دقت بیشتری متون رو مطالعه کنید ...
۵ . میتونین قید امنیت و ازادی نرم افزار رو بزنین و برای حریم خصوصیتون ارزشی قائل نشید و خودتونو رو همراه با اطلاعاتتون به دستان مهربان سیستم عامل محبوبتون یعنی ویندوز بسپارین بخاطر علاقه شدیدتون به دسکتاپ یک سیستم عامل غیر منطقی و خارج از اصول عقلانی از همه نظر ، چ چیدمان یو ایکس و چ از لحاظ های دیگه
۶ . دوست دارید ایراد بگیرید و به کسی ارتباطی نداره ؟ : ))) من دوست دارم قایقی که هممون سوارشیم رو سوراخ کنم ، ب شما ربطی داره ؟
الانم بهتره به جای انجمن گنو / لینوکس بری و توی سامانه شاد و در بستر اون از سبک تدریس معلمت ایراد بگیری ن فقط از یکی از ده ها رابط گرافیکی از یک سیستم عامل بی نقص