0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: / sudo rm -rf در 22 بهمن 1400، 07:26 بظنمیدونم چی بگم واقعا ، هم با عقل جور درمیاد حرفاتون ، هم نمیاد !در این جور مواقع باید بیشتر مطالعه کرد. مقالههای نوام جامسکی (بزرگترین فیلسوف زندهٔ جهان) نقطهٔ شروع بسیار خوبیه.
نمیدونم چی بگم واقعا ، هم با عقل جور درمیاد حرفاتون ، هم نمیاد !
اون چیزی که بدها رو قویتر میکنه، قانونه. بدون وضع قانون، بدها فرصت قویتر شدن ندارن. مثلاً DRM چیز بدیه و در حالت عادی، هیچکس قبولش نمیکنه. شرکتهایی که میخوان با DRM کارهای بدشون رو انجام بدن،اون رو به قانون تبدیل میکنن و از اون طریف، قدرت میگیرن. اگه قانونی نباشه، همه با هم برابرن
ولی مثالی دور از دنیای نرم افزار هم بزنید لاقل !
نقلقول از: / sudo rm -rf در 22 بهمن 1400، 07:33 بظولی مثالی دور از دنیای نرم افزار هم بزنید لاقل !مثلاً یه دستگاه امنیتی میخواد گزارش همهٔ تماسهای مردم رو داشته باشه. یه قانون میذاره که کسی جز خودش نتونه ارتباط تلفنی برقرار کنه و اگه کسی شبکهٔ ارتباطی خصوصی ایجاد کنه، میره زندان. بعد یه قانون میذاره که ثبت تلفن ثابت، خرید سیمکارت یا کارت تلفن باید با ارائهٔ کارت ملی صاحبش باشه. در حالی که اگه فانون نباشه، هزاران شبکهٔ تلفنی ایجاد میشه که افارادی که دوست داشته باشن، میتونن برن سراغ شبکههایی که امنیتی رو تضمین میکنن یا اصلاً خودشون یه شبکهٔ تلفنی خصوصی راه بندازن.
دنیای بدون قانون در دنیای بدون حکومت معنی پیدا میکنه. دنیای بدون حکومت هم در آیندهٔ نزدیک، امکان پذیر نیست. ولی این دلیل نمیشه که از الآن زمینهچینی نکنیم برایحرمت بشر به سمت درست در صد سال، دویست سال آینده!
این دنیایی که من میبینم تا هزار سال اینده هم همینجوریه ، چون تلاش های اینجوری سرکوب میشن همیشه !
نقلقول از: / sudo rm -rf در 22 بهمن 1400، 08:20 بظاین دنیایی که من میبینم تا هزار سال اینده هم همینجوریه ، چون تلاش های اینجوری سرکوب میشن همیشه !اگه ما ساکت بشیم و تلاش نکنیم، آره.
خیلی دوست دارم در این مسیر سهمی داشته باشم و کمکی کرده باشم ، راهنمایی میکنید مثلا چیکار میتونم بکنم ؟با ترویج این عقیده شروع کنم ؟
نقلقول از: / sudo rm -rf در 22 بهمن 1400، 08:24 بظخیلی دوست دارم در این مسیر سهمی داشته باشم و کمکی کرده باشم ، راهنمایی میکنید مثلا چیکار میتونم بکنم ؟با ترویج این عقیده شروع کنم ؟نه. با شناختش شروع کن. بدترین ضربه به یه عقیده رو کسانی میزنن که بدون شناخت کافی ازش، ترویجش میکنن.
نقلقول از: دانیال بهزادی در 22 بهمن 1400، 08:22 بظنقلقول از: / sudo rm -rf در 22 بهمن 1400، 08:20 بظاین دنیایی که من میبینم تا هزار سال اینده هم همینجوریه ، چون تلاش های اینجوری سرکوب میشن همیشه !اگه ما ساکت بشیم و تلاش نکنیم، آره.خیلی دوست دارم در این مسیر سهمی داشته باشم و کمکی کرده باشم ، راهنمایی میکنید مثلا چیکار میتونم بکنم ؟با ترویج این عقیده شروع کنم ؟
نقلقول از: / sudo rm -rf در 22 بهمن 1400، 08:24 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 22 بهمن 1400، 08:22 بظنقلقول از: / sudo rm -rf در 22 بهمن 1400، 08:20 بظاین دنیایی که من میبینم تا هزار سال اینده هم همینجوریه ، چون تلاش های اینجوری سرکوب میشن همیشه !اگه ما ساکت بشیم و تلاش نکنیم، آره.خیلی دوست دارم در این مسیر سهمی داشته باشم و کمکی کرده باشم ، راهنمایی میکنید مثلا چیکار میتونم بکنم ؟با ترویج این عقیده شروع کنم ؟خیلی خنده داره! دو تا بی خدا در یه انجمن زپرتی میخوان یه عقیده بی منطق رو تو ایران ترویج بدن. نبینید اینجا بهتون چیزی نمی گن، برید جای دیگه ای بگید، بهتون میخندن.
خیلی خنده داره! دو تا بی خدا در یه انجمن زپرتی میخوان یه عقیده بی منطق رو تو ایران ترویج بدن. نبینید اینجا بهتون چیزی نمی گن، برید جای دیگه ای بگید، بهتون میخندن.
جناب بهزادی احساس میکنم وارد هر تاپیک میشین فقط ارسال اخرو بررسی میکنین !این ارسال من و پرسشش از نگاهتون فرار کرد به گمونم !https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=154427.msg1206483#msg1206483