میوه است که خود گیاه،اون رو ارائه میده تا خورده بشه و بذرش رو به همراه کود، جای دیگهای بریزه تا به این شکل، ژن گیاه، گسترش پیدا کنه.
قبلا دیده بودم گفتند و قانع کننده هست ولی نظر شما درمورد خوردن بقیه چیزها چیه؟ حالا چه حیوان و چه گیاهی که برای خوردن نیست، کار نادرست و غیر اخلاقی یا خیر؟
و سوال دوم اینکه پس چرا حیوانات دیگه اینکار میکنند و اگر انسان غذاش گوشت بود مشکی نبود در بابت خوردن گوشت
پن: صرفا نمیخوام حاشیه ایجاد کنم برام مدتیه سواله و حالا از طرفی از دوستان مذهبی تر این سواله که اگه اینطور پس چرا خدا( حالا از طریق پیغمبر و..) گوشت رو خوب و نیاز دونسته؟! ممنون
البته منم به نظر قطعی نرسیدم که گوشت باید بخوریم یا نه.
برای من هم سواله این موضوع که اگر گوشت ضرر داره چرا پیامبران سفارش هم کردند؟
آقای آوانسیان توی کتابشون میگن که انسان قبل از کشف آتش شیوه تغذیه اش همین بوده و عمرشون هم خیلی طولانی تر بوده.
حتی اگر صفحه ویکی پدیا رو ببینید گفته بوده من با هفتاد و خورده ای سن جوان هستم و احساس پیری نمی کنم. (البته ایشون در ۹۲ سالگی فوت شدند یک جا خونده بودم کشته شدن و از کوه پرت شدن معلوم نیست) ولی دختر ایشون هنوز زندست.
و در کتابش نوشته بود علت مرگ انسان ها در سنین ۷۰ ۸۰ سالگی همین پخته خواریه و باعث مرگشون شده و انسان در حالت عادی طول عمر خیلی بالاتری داره.
البته بحث این نیست که حیوانات گناه دارن توی کتابش نوشته بود خود حیوانات گیاه می خورن و ما وقتی داریم گوشت اونهارو می خوریم در واقع داریم همون گیاه رو می خوریم اما اون گیاه دیگه دست دوم شده یک جورایی (دقیقا یادم نیست چی نوشته بود) و علاوه بر این که باید پخته بشه پس ضرر داره. البته من خیلی وقت پیش خوندم شاید اشتباه گفته باشم می تونید کتاب رو ببینید.