از همین اول به افزودن ppa عادت نکنید
مخازن غیر رسمی ، نصب از سورس یا فایل deb » خرابی تدریجی توزیع !
چاره ای نبود. گفتم که این دستورات رو که اجرا میکردم :
sudp apt install network-manager-l2tp
sudo apt install network-manager-l2tp-gnome
به وی پی ان متصل میشد و علامت وی پی ان رو توی panel قسمت سمت راست نشون میداد اما من دیگه کلا به اینترنت دسترسی نداشتم و نمیتونستم هیچ سایتی رو باز کنم. اما با دستورات بعدی که پیدا کردم مشکل حل شد. هم وی پی ان برقراره و هم اتصالم به اینترنت.
۱. باید ببینید مشکل از کجاست. تقریباً غیرممکنه برنامهای توی مخزن رسمی چنین مشکلی داشته باشه.
۲. از کروم استفاده نکنید. هم انحصاریه و هم اوبونتو رو خراب میکنه.
نمیدونم دوست عزیز. من هم خودم متعجبم چرا باید این مشکل وجود داسته باشه.
من سالهای زیادیه که از کروم استفاده میکنم. همه ی اطلاعات و سرچ و ایمیل و ..... تقریبا بدون کروم ۶۰ درصد کارهام لنگ میمونه. حداقل تا وقتی که کاملا با اوبونتو و فایرفاکس سینک نشم باید از کروم استفاده کنم. استفاده از chromium رو چطور ارزیابی میکنید؟
تقریبا همه ی شمایی که از اوبونتو استفاده میکنید برنامه نویس هستید. منم مثل شما stable بودن و privacy سیستم خیلی برام مهمه. دوست ندارم هر هفته یک بار مجبور بشم با کارهای اشتباه دوباره سیستم عاملم رو نصب کنم. اما متاسفانه تو این چند روزه مجبور شدم خیلی این کار رو انجام بدم.
و یک مورد دیگه من وافعا نسبت به بعضی مسایل خیلی وسواس دارم. الان نگران این شدم که چرا از ppa استفاده کردم.
اینقدر ایشون از زمان عضویتشون در انجمن از این و اون شنیدن این کارو نکنید توزیع رو خراب میکنید که فک نکنن ( گنو چقدر سوسوله و الکی الکی خراب میشه ) خوبه !
خیلی این رو شنیدم! البته فکر نکردم که گنو سوسول هستش. بیشتر این حس بهم دست داده که پیچیده هستش و شاید نتونم باهاش کامل ارتباط برقرار کنم. و همین خیلی اذیتم میکنه چون اصلا نمیخوام دوباره از ویندوز استفاده کنم و شاید مجبور بشم به مک روی بیارم که اون هم خیلی با تفکراتم و اوضاع مالیم سازگار نیست!
خب هر چیزی برای کار خاصی ساخته شده. اوبونتو هم برای این ساخته شده که برنامههای خودش رو اجرا کنه. کروم جزو برنامههای اوبونتو نیست.
یقینا همین طوره ولی من باید کم کم برنامه های جایگزین رو پیدا کنم و به دنیای ازاد migrate کنم! فک میکنم از همین اول همه چی رو بزارم کنار و از ۰ شروع کنم خیلی سخت هستش!