خیر من برنامه نویس نیستم اما وارد این حوزه خواهم شد ! اما دلیل اصلی من برای اومدن به لینوکس تصادف بوده ! یک مقاله تصادفی در ویکی پدیا ! نرم افزار آزاد !
کلا فک نکنم کسی به خاطر نرم افزار آزاد بیاد گنو/لینوکس. من چند سال پیش میخواستم هکر بشم اسم کالی لینوکس به گوشم خورد، تا اینکه تحقیق کردم درمورد گنو/لینوکس.
فک کنم حدود سه سالی بیشتر بشه که در گنو لینوکسم، فقط برای همین موضوع و برنامه نویسی علاقه دارم ولی نیستم
بفرما ! ایشونم بخاطر ایده و عقیده افزار ازاد وارد این دنیا شده ! واسم سواله چرا فک میکنین کسی بخاطر این موضوع به گنو مهاجرت نمیکنه جناب bendev ؟
اتفاقا من بخاطر آزادی نیومدم. بخاطر اوپن سورس بودن و رایگان بودن اومدم.
جالبه.. اگه من این عقیده داشتم فکر کنم روی ویندوز میموندم هی کرک و کرک میکردم(: و خودمم با یه منابعی قانع میکردم کرک اشکالی نداره
ولی تو کتم نمیره یه چیزی، یکی امنیت میگه یکی نرم افزار آزاد..، ولی در صورتی که اینا بهم متصل هستند اگه برنامه آزاد نباشه گیریم بهترین امنیت باشه ولی خب امنیتی که تو نمیدونی چقدر امنیتی که شرکت سازنده نرم افزار با جاسازی یه تیکه کد بتونه دسترسی خودش به ما باز کنه و تنها جواب به ما این باشه نرم افزار خودمه دیگه اسمش امنیت نیست؟! و همونطور برعکس نرم افزار آزاد امنیت میاره فک نکنم اگه به کسی باگ امنیتی بگی بگه نمیخوام درستش کنم؟! تازه همه جا میپیچه و دیگه اون طوری که انگار یه نرم افزار هرکاری بخوان کنند باهاش نیست
کلا دیگه نرم افزار آزاد نیست حس خوبی ندارم، چون نرم افزاری آزاده میدونم میتونم همیشه استفاده کنم ولی نرم افزار غیر آزاد توسط شرکتش میتونه یه کارهایی انجام بده که این موندگاری نباشه.
و بنظرم همونطور که همیشه میگم(که امیدوارم درست باشه
) حداقل ترین چیز یعنی سیستم عامل باید آزاد باشه و برای امنیت نیازه مثل اینه رو چارگوشه خونت دوربین و میکروفن حالا تو بری بگردی دنبال چیزای داخل خونت که چیز بدی نباشن(: