از glibc به عنوان libc استفاده میکنید؟ البته فکر نکنم gentoo به غیر از glibc، از چیز دیگهای پشتیبانی کنه.
راستش اطلاعی ندارم از این، ولی قصدی برای اینکار نداشتم، مگه اینکه خواستم یکار دیگه کنم اشتباهی تغییر کرده باشه! اگه دستوری نشون میده بفرمایید بزنم
چون خیلی با این توزیع سر مشکلاتش ور رفتم شایدم همین باشه!
پن: راستی قدیم خیلی مشکلات جنتو میگفتم که ای بابا یهو میبینی کلی پکیج کامپایل نمیشه یا اینکه یه دانگل کارت شبکه usb گرفتم ولی روی void کامپایل کردم شد ولی برای gentoo هیچوقت، و بعد چند ماه رو اعصاب بود یکبار رفتم کرنل های قدیمی از /boot حذف کردم گفتم چه خبره! بعد یهو دیدم سیستم بالا نمیاد، ولی من فقط کرنل های قدیمی حذف کردم! و بعدش که درستش کردم متوجه شدم من هربار جنتو بروزرسانی میکردم کرنل جدید گراب نمیآورد و اینگونه بود که من بازهم از کرنل قبلی در جنتو استفاده میکردم! پس اینطور شد که بعد فهمیدن و استفاده از کرنل جدید مشکلات کامپایلم کمتر شد، کاملا نه ولی خب اگه مشکلی خورد تونستم بزور حلش کنم از جستوجو و سیستم کلا ناقص نشد!، و اون کارت شبکه هم درایورش کامپایل کردم و درست شد، یعنی در اصل قبلا برای کرنل جدید نصبش میکردم ولی سیستم با کرنل قبلی بالا میاوردم و هی تو فکر بودم چرا هیچ فرقی نمیکنه اوج اشتباه! نمیدونم کار نکردن درایور nvidia هم به همین مربوط بود یا نه ولی حالا که انویدیا کلا مارو دور انداخت و حتی لینوکسم دیگه قبولش نمیکنه و بازهم منو بی اهمیت تر کرد به نصب درایور انحصاری nvidia /: