ببخشید سید جان ((:
عیب نداره اینبار میبخشمت
دفعه اخرت باشه
)
اما من موافق نیستم بررسی کنیم چون از حوصلهی این بحث خارجه همونطور که گفتم. از همون اول هم گفتم نمیخوام بحث بکنم چون سرانجامی نداره.
خب پس حرفی که زدی رو نمیتونی اثبات کنی ! تمام شد رفت ! خیلی ممنون
یک اینکه شرمندگیش بمونه واسه اینستا و ببث که شما از ناف آمریکا و دانمارک داری واسهمون نظراتتو مینویسی و خودت همه چیزایی که میگی رو به چشم دیدی و با سند و مدرک برات اثبات شده.
دو اینکه شاید شما نیاز داشته باشی رسانه و شبکههای اجتماعی اطلاعاتی بهت بدن، اما واسه من مقایسه کردن قدرت و تأثیرگذاری و بزرگی و اعتبار سیاسی و اقتصادی و تکنولوژیک و علمی کشورا (در واقعیت. نه در شعارها) معیار خیلی بهتری به حساب میاد.
که اون ها رو هم از رسانه در میاری ! خسته نشی دلاور !
ضمنا اینم بگم اگر من اونجارو ندیدم بدون که خودت هم ندیدی !
اره اون معیارا هم خوبن به شرطی که از طرف خودشون نباشه !
لطف میکنی که اینو قبول داری ((:
منت هم میزارم سرت ! از اولش هم گفتم قبول دارم فقط میخواستم ربطشو بدونم
که خیلی برخورد خوبی داشتی ! یجوری برخورد میکنین انگار من رشوه گرفتم یا اختلاس کردم ! عزیزم پول دوتامونو بردن ! منم مال باخته ام !
در موضوع فساد؟ نه. در واقع کل سیستم مقصره. از نوک هرم قدرت تا پایینش. با نگاه کردن به وضعیت کشور هم میشه فهمید که بعد از ۴ دهه آزمودن، این سیستم کار نمیکنه و اصلاحپذیر نیست.
اما در موضوع محدودتر و بستهتر کردن اینترنت؟ بله همین یه نفر تشخیص داده که دشمنان دارن سواستفاده میکنن و مردم هم فریب میخورن پس باید فضای مجازی مدیریت بشه. نوکران هم دستبهکار شدهن.
خب این یه نگاه سطحی و به شدت کلیه !
درموضوع اینرنت هم بازم میگم مدیریتش اگر به معنا طرحی که دیده بودیم باشه خوب نیست !
اما اگربه معنای ضابطه مند کردن اموری مثل فیلترینگ و جرایم الکترونیکی مثل فیشینگ و هک و غیره باشه اتفاقا خوبه !
تلگرام رو یه دادستان فیلتر کرد ! همینقدر الکی ! حالا میخوان قانون بزارن که دیگ اینجوری نشه ... بده میخوان شرایط زندگی رو راحت کنن ؟! دوباره یاد آوری میکنم با طرحی که تا الان داده بودن مخالف بوده و هستم !