داخل همون لینوکسی که روی گوشیت نصب کردی، هم این برنامه هم برنامهی قدرتمند و کامل HandBrake رو میتونی نصب کنی و استفاده کنی. زیرساخت HandBrake، همون ffmpegـه.
یه اپ اندرویدی هم هست به اسم ffmpeg media encoder که دستورات مورد نیاز ffmpeg رو بسته به نیازت میسازه و اجرا میکنه. من با این اپ کانالهای صدا رو دستکاری نکردهم اما برای تبدیل کردن فرمتهای صوتی و تصویری خیلی کار راهبندازه.
حذف کردم اونو 😅 دیدم gui رو دارم روی سیستم دیگه ، ترموکس فقط tui باشه برام ، دلم خواسته بود خیلی از کارایی ک میشه با یه نرم افزار سبک لینوکسی روی ترموکس انجام داد رو براش نرم افزار اندرویدی نصب نکنم ، خلاصه که از ffmpeg که سر درنیاوردم ، خیلی چیز عجیبیه ، دستورات توی اینترنت هم که ادمیزادی کار نمیکنه !
ولی ممنون اینی که گفتین رو روی سیستم نصب میکنم و کارمو انجام میدم !
تشکر ، به قدرت ffmpeg هست ؟
هیچ ربطی به ffmpeg نداره. یه چیز دیگهاست کلاً. انجام این کارهایی که میخوای، با ffmpeg شاید نشدنی نباشه، ولی قطعاً اشتباهه. اینها غولهایی هستن که در کنار هم، کار میکنن.
فقط اینکه در ترماکس روی اندروید چجوری باهاش کار کنم ؟ هر جا سرچ زدم آموزش کار با gui این نرم افزار بود ن cli
$ man mkvmerge
اخه ls نیس که بشه با man فهمیدش ! وگرنه خودم شب تا صبح توی صفحات man نشستم ، حتی صبحونه نهار شامم هم همونجا میخورم !