انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: افزودن صدا به ویدیو با ffmpeg  (دفعات بازدید: 1445 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
افزودن صدا به ویدیو با ffmpeg
« : 01 اسفند 1400، 02:26 ب‌ظ »
درود مهربانان !

video.mkv
audio.mp3

پرسش اصلی : با چه دستوری میتونم صدایی رو به یک ویدیو اضافه کنم و صداهای قبلی سر جاش بمونه ؟

پرسش های فرعی : نحوه حذف فقط یکی از چند صوت چسبانده شده از ویدیو ؟

و حذف زیرنویس های چسبیده به ویدیو به چه شکله ؟ یا افزودن بهش !

یکم فرعی تر : چجوری صدای صوت چسبیده به یک ویدیو رو بلند تر / کمتر کنم ؟

و اینکه یه نکته ای : میخوام همه چیز پیش فرض ویدیو اصلی باشه ! چون میدونید که یه سری چیز ها بر اساس پیش فرض تنظیم شده در ffmpeg انجام میشه اگر دستی بهش ندیم !

ترجیحا کیفیت ویدیو و صوت تکون نخوره ! مثل اصلیش : )

در انجمن هم سرچ کردم ، نکته ای که گفتم رو پیدا نکردم ! پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی هاتون !
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1400، 02:54 ب‌ظ توسط / sudo rm -rf »
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : افزودن صدا به ویدیو با ffmpeg
« پاسخ #1 : 01 اسفند 1400، 04:49 ب‌ظ »
از برنامهٔ بی‌نظیر mkvmerge استفاده کن که تو بستهٔ mkvtoolnix قرار داره. تمام چیزهایی که می‌خوای رو بدون هیچ دنگ و فنگی داره.
حتا یه رابط کاربری هم بهش اضافه شده جدیداً که دیگه مثل هلو می‌کنه استفاده‌اش رو.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 01 اسفند 1400، 06:23 ب‌ظ »
از برنامهٔ بی‌نظیر mkvmerge استفاده کن که تو بستهٔ mkvtoolnix قرار داره. تمام چیزهایی که می‌خوای رو بدون هیچ دنگ و فنگی داره.
حتا یه رابط کاربری هم بهش اضافه شده جدیداً که دیگه مثل هلو می‌کنه استفاده‌اش رو.
تشکر ، به قدرت ffmpeg هست ؟
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1400، 06:28 ب‌ظ توسط / sudo rm -rf »
آرچ و گنوم!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 01 اسفند 1400، 06:38 ب‌ظ »
فقط اینکه در ترماکس روی اندروید چجوری باهاش کار کنم ؟ هر جا سرچ زدم آموزش کار با gui این نرم افزار بود ن cli
آرچ و گنوم!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #4 : 01 اسفند 1400، 06:56 ب‌ظ »
داخل همون لینوکسی که روی گوشیت نصب کردی، هم این برنامه هم برنامه‌ی قدرتمند و کامل HandBrake رو می‌تونی نصب کنی و استفاده کنی. زیرساخت HandBrake، همون ffmpegـه.
یه اپ اندرویدی هم هست به اسم ffmpeg media encoder که دستورات مورد نیاز ffmpeg رو بسته به نیازت می‌سازه و اجرا می‌کنه. من با این اپ کانال‌های صدا رو دستکاری نکرده‌م اما برای تبدیل کردن فرمت‌های صوتی و تصویری خیلی کار راه‌بندازه.
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1400، 06:58 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 01 اسفند 1400، 07:27 ب‌ظ »
هیچ ربطی به ffmpeg نداره. یه چیز دیگه‌است کلاً. انجام این کارهایی که می‌خوای، با ffmpeg شاید نشدنی نباشه، ولی قطعاً اشتباهه. این‌ها غول‌هایی هستن که در کنار هم، کار می‌کنن.

فقط اینکه در ترماکس روی اندروید چجوری باهاش کار کنم ؟ هر جا سرچ زدم آموزش کار با gui این نرم افزار بود ن cli
$ man mkvmerge
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 01 اسفند 1400، 08:50 ب‌ظ »
داخل همون لینوکسی که روی گوشیت نصب کردی، هم این برنامه هم برنامه‌ی قدرتمند و کامل HandBrake رو می‌تونی نصب کنی و استفاده کنی. زیرساخت HandBrake، همون ffmpegـه.
یه اپ اندرویدی هم هست به اسم ffmpeg media encoder که دستورات مورد نیاز ffmpeg رو بسته به نیازت می‌سازه و اجرا می‌کنه. من با این اپ کانال‌های صدا رو دستکاری نکرده‌م اما برای تبدیل کردن فرمت‌های صوتی و تصویری خیلی کار راه‌بندازه.
حذف کردم اونو 😅 دیدم gui رو دارم روی سیستم دیگه ، ترموکس فقط tui باشه برام ، دلم خواسته بود خیلی از کارایی ک میشه با یه نرم افزار سبک لینوکسی روی ترموکس انجام داد رو براش نرم افزار اندرویدی نصب نکنم ، خلاصه که از ffmpeg که سر درنیاوردم ، خیلی چیز عجیبیه ، دستورات توی اینترنت هم که ادمیزادی کار نمیکنه !
ولی ممنون اینی که گفتین رو روی سیستم نصب میکنم و کارمو انجام میدم !

هیچ ربطی به ffmpeg نداره. یه چیز دیگه‌است کلاً. انجام این کارهایی که می‌خوای، با ffmpeg شاید نشدنی نباشه، ولی قطعاً اشتباهه. این‌ها غول‌هایی هستن که در کنار هم، کار می‌کنن.

$ man mkvmerge

اخه ls نیس که بشه با man فهمیدش ! وگرنه خودم شب تا صبح توی صفحات man نشستم ، حتی صبحونه نهار شامم هم همونجا میخورم !
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1400، 09:10 ب‌ظ توسط / sudo rm -rf »
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 01 اسفند 1400، 09:20 ب‌ظ »
اتفاقاً خیلی نحو راحتی داره و منش هم خوبه. مثلاً‌این یه دستورشه:
mkvmerge --output my-output.mkv --subtitle-tracks 2,4 --language 2:en --language 4:fa my-input.mkv --language 0:fa dooble.mp3 --title 'Persian Dub'

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 01 اسفند 1400، 10:35 ب‌ظ »
اتفاقاً خیلی نحو راحتی داره و منش هم خوبه. مثلاً‌این یه دستورشه:
mkvmerge --output my-output.mkv --subtitle-tracks 2,4 --language 2:en --language 4:fa my-input.mkv --language 0:fa dooble.mp3 --title 'Persian Dub'
راس میگین چقدر man روون و خوبی داره ! راستش من تو ذهنم با ffmpeg پیچیده مقایسش میکردم و انتظار این سادگی رو نداشتم ! سپاس …
آرچ و گنوم!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 اسفند 1400، 03:43 ق‌ظ »
میگم جناب بهزادی ، من به هر سه دوبله ای که میندازم روی ویدیو با --title یک عنوان دادم ، اما در نرم افزار پخش کننده ، مقدار جلوی فیلد name که هر استریم برای خودش تو متا دیتاش داره رو نشون میده برای انتخاب صوت دوبله ! یعنی اسمی که من نمی‌خوام ! فیلد title تغییر کنه فایده ای نداره ، توی man اش هم چیزی پیدا نکردم ، ایده ای ندارید ؟ همینجوری --name رو هم امتحان کردم ! ولی بی کار نکرد !
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 02 اسفند 1400، 01:20 ب‌ظ »
گزینهٔ ‪--track-name‬ رو امتحان کردی؟

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 02 اسفند 1400، 02:42 ب‌ظ »
گزینهٔ ‪--track-name‬ رو امتحان کردی؟
ممنون امتحان میکنم اما این به چشمم نخورد توی منش ، سپاس …
آرچ و گنوم!