ویندوز پولیه منم در حال حاضر توان مالی خریدش رو ندارم و حس میکنم شاید سازندگانش راضی نباشن ما بصورت رایگان ازش استفاده کنیم بنابراین سعی میکنم اغلب کارهام رو از طریق سیستم عامل گنو/لینوکس انجام بدم و فقط وقتی مجبورم از ویندوز استفاده کنم
ویندوز ۷ داره منسوخ میشه و سیستمم برای نصب ویندوز های ۱۰ و ۱۱ ضعیف هستش بنابراین اومدم ابونتو روش نصب کردم که هم سبک تره و هم خوب کار میکنه
فکر کردن درباره امنیت ویندوز و گشتن دنبال آنتی ویروس مناسب و همچنین لایسنس اونها پدر آدم رو در میاره
پ.ن : اگر یه روزی بتونم سیستم عامل ویندوز ۱۰ یا ۱۱ رو بخرم و سیستمم هم قوی باشه قطعا ویندوز و گنو/لینوکس رو باهم روی سیستمم نصب میکنم
چون من همیشه دنبال یه سیستم عامل بودم که از لحاظ سبکی و امنیت مثل لینوکس باشه و از طرفی بشه تمام نرم افزارهای ویندوز رو هم روش اجرا کرد ( میدونم الان میخوایید بگید با winehq میشه اینکار رو کرد ولی خوب من هیچ وقت تجربه ای خوبی توی نصب کردن برنامه ها یا بازی های مورد نظرم باهاش نداشتم )
خلاصه :
لینوکس رایگانه
لینوکس سبک تره
لینوکس امنیت داره
من فقط دنبال اجرا کردن نرم افزارهای ویندوز هستم اگر winehq یه روزی بتونه تمام ابزارهای ممکن برای اجرای نرم افزارهای ویندوز رو فراهم کنه اون روز من ویندوز رو برای همیشه رها میکنم ( البته الانم رها کردم اما بعضی اوقات از سر اجبار مجبور میشم برم سمتش
)