منظورتون از sync همون eject کردن فلش هستش دیگه درسته؟
فرق دارند. ولی وقتی eject میکنید، sync هم انجام میشه. فکر کنم برق اون پورتی که فلش بهش وصل هست هم قطع میشه.
نمیدونم مشکل از کجاست ولی همونطور که میفرمایید این موضوع انتقال اطلاعات به فلش یا بلعکس روی اوبونتو و مخصوصا لینوکس مینت خیلی باگ داره و حتما باید بعد از انتقال اطلاعات فلش رو eject کرد تا بتونیم مطمئن باشیم اطلاعات صد در صد منتقل شده
باگ یا مشکل نیست، ویژگیه. اینجوری که وقتی یه چیزی روی فلش مینویسید، اون اطلاعات اول وارد cache میشن و بعد روی فلش مورد نظر نوشته میشن.
قبل از پایان این نوشتن، گفته میشه که عملیات به اتمام رسیده ولی قسمتی از اطلاعات هنوز توی cache هست و روی فلش نوشته نشده. اگه توی این وضعیت فلش رو جدا کنید، اون اطلاعاتی که توی cache هستند رو از دست میدید.
دقتی دستور sync رو بدون آپشن و آرگومان اجرا میکنید، تا وقتی که همه اطلاعات از cache توی حافظه درست نوشته نشدند، به پایان نمیرسه. sync فقط مربوط به فلشها نیست، همه حافظههای ذخیرهسازی رو بررسی میکنه.
میشه با دادن مسیر یه فایل به sync، تعریف کرد که فقط نوشته شدن اون فایل رو بررسی کنه.
البته بخوام درست بگم اینکه حتی اگر دارید از ویندوز استفاده میکنید حتما بعد انتقال فایل فلش یا هارد دیسکتون رو eject کنید من تجربه ای نداشتم اما یه سری میگن اگر eject نکنید ممکنه فلش یا هاردتون بسوزه یا یه سری مشکلات دیگه پیش بیاد.
سوختن که فکر نکنم اتفاق بیوفته ولی ممکنه اطلاعات ناقص منتقل بشن.
ویرایش: احمقانست و گمراه کننده که همیشه فلش بزنی این بزنی و... ولی خب بعد زدن این فایل هام خراب انتقال پیدا نمیکنه، ولی بدون این حتی umount هم بعضی موقع کنم بازم فایل ممکن فرستاده نشه، فک کنم قبلا آقای دانیال بهزادی این دستور گفته بود..
umount با فایلسیستمها کار میکنه. تا وقتی که یه پردازش یه فایلی توی یه فایلسیستم رو باز نگه داشته (مثلا داره اون فایل رو میخونه یا چیزی روی اون مینویسه)، کرنل اجازه umount کردن اون فایلسیستم رو نمیده. مگه اینکه آپشن f- رو بدید تا به زور اینکار رو انجام بده، ممکنه f- هم بعضی مواقع تاثیر نداشته باشه. اگه l- رو بدید، umount با موفقیت انجام میشه و فایل mounts توی دایرکتوری /proc/self/ هم چیزی نشون نمیده.
ولی در واقعیت اون فایلسیستم هنوز سوار شده و داره استفاده میشه اما چیز جدیدی نمیتونه به اون دسترسی پیدا کنه. وقتی که اون پردازش کارش تموم بشه، اون فایلسیستم واقعا umount میشه و چیزی هم نمیتونه به اون دسترسی پیدا کنه، تا وقتی که دوباره سوار بشه.