انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گنو لینوکس ابرومو برد !  (دفعات بازدید: 1018 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
گنو لینوکس ابرومو برد !
« : 11 اسفند 1400، 10:09 ب‌ظ »
دوستان ، مدت ها بود که درباره گنو به پدر میگفتم و تعریف میکردم ، اما ازونجایی که کارش با اتوکده به ویندوز وابستس ایشون ، خلاصه امروز اومد یه فلش داد بهم گفت : سیستم خودم خاموشه ، این فلشو بزن به سیستمت ببینم توش چخبره !
بالا نیومد ! گفت قدیمیه شاید سوخته ! بعد فلش اصلیشو داد ، زدم بالا اومد ، گوشیشو داد که چند تا فایلو بردارم بریزم تو فلشش ، فلشو که دوباره زدم بالا نیومد ، نگران شد ، رفت سیستم خودشو روشن کرد و دید که اونجا هم بالا نمیاد ! خلاصه که جمله ( برو گمشو با اون { لینیکس }  مسخرت ) کمرمو شکست !
الان فلش اولی رو زد بالا اومد ، اما فلش دومی بالا نمیاد رو ویندوز هم ! من به این سیستم روزی صد بار دو تا فلش خودمو میزنم و میکنم ، چی بود صحنه ؟ چرا گنو ابرومو برد پیش پدر ؟
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1400، 10:20 ب‌ظ توسط / sudo rm -rf »
آرچ و گنوم!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : گنو لینوکس ابرومو برد !
« پاسخ #1 : 11 اسفند 1400، 10:59 ب‌ظ »
به نظر مشکل سخت‌افزاری میاد تا نرم‌افزاری. بعیده که ویروس یا بدافزاری موجب این شده باشه ولی از اونجایی که بدافزاری که توی گنو/لینوکس اینکار رو انجام بده، نمیشناسم و همینطور لین که فلش کلا شناسایی نمیشه، بعید می‌دونم مشکل از طرف یه بدافزار باشه. یه بار فلش رو به سیستمتون وصل کنید و بعد خروجی lsblk رو ببینید، بررسی کنید که شناسایی شده یا نه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین mamadism

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 712
    • راه های ارتباطی
« پاسخ #2 : 11 اسفند 1400، 11:42 ب‌ظ »
دوستان ، مدت ها بود که درباره گنو به پدر میگفتم و تعریف میکردم ، اما ازونجایی که کارش با اتوکده به ویندوز وابستس ایشون ، خلاصه امروز اومد یه فلش داد بهم گفت : سیستم خودم خاموشه ، این فلشو بزن به سیستمت ببینم توش چخبره !
بالا نیومد ! گفت قدیمیه شاید سوخته ! بعد فلش اصلیشو داد ، زدم بالا اومد ، گوشیشو داد که چند تا فایلو بردارم بریزم تو فلشش ، فلشو که دوباره زدم بالا نیومد ، نگران شد ، رفت سیستم خودشو روشن کرد و دید که اونجا هم بالا نمیاد ! خلاصه که جمله ( برو گمشو با اون { لینیکس }  مسخرت ) کمرمو شکست !
الان فلش اولی رو زد بالا اومد ، اما فلش دومی بالا نمیاد رو ویندوز هم ! من به این سیستم روزی صد بار دو تا فلش خودمو میزنم و میکنم ، چی بود صحنه ؟ چرا گنو ابرومو برد پیش پدر ؟
😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 12 اسفند 1400، 01:57 ق‌ظ »
به نظر مشکل سخت‌افزاری میاد تا نرم‌افزاری. بعیده که ویروس یا بدافزاری موجب این شده باشه ولی از اونجایی که بدافزاری که توی گنو/لینوکس اینکار رو انجام بده، نمیشناسم و همینطور لین که فلش کلا شناسایی نمیشه، بعید می‌دونم مشکل از طرف یه بدافزار باشه. یه بار فلش رو به سیستمتون وصل کنید و بعد خروجی lsblk رو ببینید، بررسی کنید که شناسایی شده یا نه.
فک نمیکنم دیگه فلشو بده بهم که امتحانش کنم ، اما خب یبار بالا اومد ، دفعه دوم چرا نیومد خدا میدونه 😅
بعد اخه اگه یکی بود باز ی چیزی ، دو تا فلش اینجوری شد !
آرچ و گنوم!

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #4 : 12 اسفند 1400، 08:17 ق‌ظ »
چی  شد دقیقا؟ وقتی روی ویندوزش بالا نیومد چرا باید توهین کنه؟ شما وقتی گوشیو زدید بالا نیومد؟
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #5 : 12 اسفند 1400، 09:16 ق‌ظ »
سلام، بعدش وصل فلش میخوای درش بیاری دستور sync بزن تا پایانش صبر کن من چندبرا iso‌ ریختم کمی هم بعد ریختنش صبر کردم ولی هربار دیدم خرابه و بوت نمیشه دستور sync که میزنم تا پایانش صبر میکنم بعدش درسته، و حتما هم فلش ایجکت کن، البته یکم طبیعی خرابی فلش های فرمت ویندوزی مشکلش بیشتر باشه البته اگه fat32 احتمالا کمتر(چون آزاده) ولی بنظرم این گنو لینوکس باید محیط های گرافیکی خودشون عقل داشته باشن بگن به آدم، اخه فلش من که سرعش مثلا 10 مگابایت چجوری توی 5 ثانیه فایل  یک گیگی انتقال میده؟ خب معلومه که نمیتونه، ولی توی گرافیکی اینش توی 5 ثانیه میره و میگه انتقال دادم، ولی اگه منتظر تموم شدن دستور sync نباشم میبینم که فایل خرابه..، بنظرم داخل گرافیکی باید این عمل هم نشون بده تا اشتباه نکنم مثل ویندوز

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #6 : 12 اسفند 1400، 10:56 ق‌ظ »
سلام، بعدش وصل فلش میخوای درش بیاری دستور sync بزن تا پایانش صبر کن من چندبرا iso‌ ریختم کمی هم بعد ریختنش صبر کردم ولی هربار دیدم خرابه و بوت نمیشه دستور sync که میزنم تا پایانش صبر میکنم بعدش درسته، و حتما هم فلش ایجکت کن، البته یکم طبیعی خرابی فلش های فرمت ویندوزی مشکلش بیشتر باشه البته اگه fat32 احتمالا کمتر(چون آزاده) ولی بنظرم این گنو لینوکس باید محیط های گرافیکی خودشون عقل داشته باشن بگن به آدم، اخه فلش من که سرعش مثلا 10 مگابایت چجوری توی 5 ثانیه فایل  یک گیگی انتقال میده؟ خب معلومه که نمیتونه، ولی توی گرافیکی اینش توی 5 ثانیه میره و میگه انتقال دادم، ولی اگه منتظر تموم شدن دستور sync نباشم میبینم که فایل خرابه..، بنظرم داخل گرافیکی باید این عمل هم نشون بده تا اشتباه نکنم مثل ویندوز

منظورتون از sync همون eject کردن فلش هستش دیگه درسته؟

نمیدونم مشکل از کجاست ولی همونطور که میفرمایید این موضوع انتقال اطلاعات به فلش یا بلعکس روی اوبونتو و مخصوصا لینوکس مینت خیلی باگ داره و حتما باید بعد از انتقال اطلاعات فلش رو eject کرد تا بتونیم مطمئن باشیم اطلاعات صد در صد منتقل شده

( تجربه من : شخصا توی لینوکس مینت یه فولدر یا عکس رو منتقل میکردم به فلش بعد وقتی فلش رو بیرون میاورم و میزدم به یه سیستم دیگه اون فایل توی فلش نبود . انگار پاک شده بود و من بعد از مدتی فهمیدم باید فلش رو اول eject کنم بعد از سیستم جداش کنم )

این موضوع برای کاربرایی که تازه از ویندوز میان به لینوکس خیلی میتونه تجربه بدی باشه . غالب کاربرای ویندوز فلش یا هاردشون رو eject نمیکنن ( چون اغلب اوقات مشکلی پیش نمیاد ) و بعضی ها حتی نمیدونن چی هستش .

البته بخوام درست بگم اینکه حتی اگر دارید از ویندوز استفاده میکنید حتما بعد انتقال فایل فلش یا هارد دیسکتون رو eject کنید من تجربه ای نداشتم اما یه سری میگن اگر eject نکنید ممکنه فلش یا هاردتون بسوزه یا یه سری مشکلات دیگه پیش بیاد.

« آخرین ویرایش: 12 اسفند 1400، 11:40 ق‌ظ توسط Nixon »
کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #7 : 12 اسفند 1400، 11:15 ق‌ظ »

نمیدونم چرا این مشکل براتون پیش اومده اما معمولا نباید چنین چیزی پیش بیاد .

من زمانی که ویندوز ۸.۱ روی سیستمم نصب بود یه فلش ۱۶ گیگابایت مدل sandisk داشتم که هر بار به سیستم وصل میکردم اصلا فلش رو نشون نمیداد . خیلی تحقیق کردم و چندین بار ویندوز ۸.۱ رو دوباره نصب کنم  اما همچنان مشکل وجود داشت حتی روی سیستم های دیگه ای که ویندوز ۸.۱ داشتن هم امتحان کردم اما بازم فلش تشخیص داده نشد ولی روی ویندوز های ۷ , ۱۰ یا در توزیع های گنولینوکس فلش مشکلی نداشت. ( این رو گفتن چون ممکنه مشکل از خود فلش بوده باشه )

بعد اومدم یه فلش ۸ گیگ مدل sandisk رو امتحان کردم اون مشکلی نداشت .

درخصوص متلک گفتن : طبیعتا هرکس همچین موردی رو ببینه ممکنه از این موضوع شاکی و دلسرد بشه و یه چیزی بگه ولی خوب من شخصا زیاد بهم بر نمیخوره و زیاد با بقیه جر و بحث نمیکنم ( حتی اگر مشکل از خود سیستم عامل گنو/لینوکس باشه )

چیزی که برام مهمه اینکه بتونم کارهای مدنظر خودم رو روی سیستم عامل درست و بخوبی انجام بدم و یه ویندوز روی virtual box هم گذاشتم کنار که اگر مشکلی پیش اومد بتونم برم اونجا یه حرکتی بزنم .

« آخرین ویرایش: 12 اسفند 1400، 11:17 ق‌ظ توسط Nixon »
کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 12 اسفند 1400، 11:38 ق‌ظ »
من همیشه eject یا همون safe remove  میکنم ، از اون نیس قطعا !
آرچ و گنوم!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #9 : 12 اسفند 1400، 12:49 ب‌ظ »
ای امان
گنو/لینوکس بد بخت اینقدر کاربراش کمن که خجالت میکشه  ](*,) به غیر از کسی که نصبش کرده هر کی رو میبینه یک چیزیش میشه  ](*,)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #10 : 12 اسفند 1400، 01:33 ب‌ظ »
سلام خیر منظورم دقیقا زدن دستور sync هست، داخل خط فرمان میتونی بزنی..
ویرایش: احمقانست و گمراه کننده که همیشه فلش بزنی این بزنی و... ولی خب بعد زدن این فایل هام خراب انتقال پیدا نمیکنه، ولی بدون این حتی umount هم بعضی موقع کنم بازم فایل ممکن فرستاده نشه، فک کنم قبلا آقای دانیال بهزادی این دستور گفته بود..
« آخرین ویرایش: 12 اسفند 1400، 01:35 ب‌ظ توسط ali-n »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 12 اسفند 1400، 01:55 ب‌ظ »
ای امان
گنو/لینوکس بد بخت اینقدر کاربراش کمن که خجالت میکشه  ](*,) به غیر از کسی که نصبش کرده هر کی رو میبینه یک چیزیش میشه  ](*,)
فکر کنم فقط به طرفداران فلسفه نرم افزار آزاد خدمت میکنه !
آرچ و گنوم!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #12 : 12 اسفند 1400، 02:44 ب‌ظ »
فرق دارند. ولی وقتی eject می‌کنید، sync هم انجام میشه. فکر کنم برق اون پورتی که فلش بهش وصل هست هم قطع میشه.

نقل‌قول
نمیدونم مشکل از کجاست ولی همونطور که میفرمایید این موضوع انتقال اطلاعات به فلش یا بلعکس روی اوبونتو و مخصوصا لینوکس مینت خیلی باگ داره و حتما باید بعد از انتقال اطلاعات فلش رو eject کرد تا بتونیم مطمئن باشیم اطلاعات صد در صد منتقل شده
باگ یا مشکل نیست، ویژگیه. اینجوری که وقتی یه چیزی روی فلش می‌نویسید، اون اطلاعات اول وارد cache میشن و بعد روی فلش مورد نظر نوشته میشن.
قبل از پایان این نوشتن، گفته میشه که عملیات به اتمام رسیده ولی قسمتی از اطلاعات هنوز توی cache هست و روی فلش نوشته نشده. اگه توی این وضعیت فلش رو جدا کنید، اون اطلاعاتی که توی cache هستند رو از دست میدید.

دقتی دستور sync رو بدون آپشن و آرگومان اجرا می‌کنید، تا وقتی که همه اطلاعات از cache توی حافظه درست نوشته نشدند، به پایان نمیرسه. sync فقط مربوط به فلش‌ها نیست، همه حافظه‌های ذخیره‌سازی رو بررسی می‌کنه.
میشه با دادن مسیر یه فایل به sync، تعریف کرد که فقط نوشته شدن اون فایل رو بررسی کنه.

نقل‌قول
البته بخوام درست بگم اینکه حتی اگر دارید از ویندوز استفاده میکنید حتما بعد انتقال فایل فلش یا هارد دیسکتون رو eject کنید من تجربه ای نداشتم اما یه سری میگن اگر eject نکنید ممکنه فلش یا هاردتون بسوزه یا یه سری مشکلات دیگه پیش بیاد.
سوختن که فکر نکنم اتفاق بیوفته ولی ممکنه اطلاعات ناقص منتقل بشن.

ویرایش: احمقانست و گمراه کننده که همیشه فلش بزنی این بزنی و... ولی خب بعد زدن این فایل هام خراب انتقال پیدا نمیکنه، ولی بدون این حتی umount هم بعضی موقع کنم بازم فایل ممکن فرستاده نشه، فک کنم قبلا آقای دانیال بهزادی این دستور گفته بود..
umount با فایل‌سیستم‌ها کار می‌کنه. تا وقتی که یه پردازش یه فایلی توی یه فایل‌سیستم رو باز نگه داشته (مثلا داره اون فایل رو می‌خونه یا چیزی روی اون می‌نویسه)، کرنل اجازه umount کردن اون فایل‌سیستم رو نمیده. مگه اینکه آپشن f- رو بدید تا به زور اینکار رو انجام بده، ممکنه f- هم بعضی مواقع تاثیر نداشته باشه. اگه l- رو بدید، umount با موفقیت انجام میشه و فایل mounts توی دایرکتوری /proc/self/ هم چیزی نشون نمیده.
ولی در واقعیت اون فایل‌سیستم هنوز سوار شده و داره استفاده میشه اما چیز جدیدی نمی‌تونه به اون دسترسی پیدا کنه. وقتی که اون پردازش کارش تموم بشه، اون فایل‌سیستم واقعا umount میشه و چیزی هم نمی‌تونه به اون دسترسی پیدا کنه، تا وقتی که دوباره سوار بشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #13 : 12 اسفند 1400، 02:53 ب‌ظ »
برای eject کردن امن فلش درایور و هاردهای اکسترنال استفاده از gnome disk گزینه بهتریه.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #14 : 12 اسفند 1400، 05:22 ب‌ظ »
ای امان
فکر کنم فقط به طرفداران فلسفه نرم افزار آزاد خدمت میکنه !
دقیقا
تنها وقتی که کی دی ای نئون کرش کرد وقتی بود که برای یک کسی قرار رود کاری انجام بدم  :P
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com