متوجه ام اندروید با مجوزی داده شده است که آزاد هستش،اما من میتونم حرفات ببینم و متوجه بشم شما زیاد با جامعه ما آشنا نشدی و سر چیزایی که بحث میکنیم و... حتا یه چیز هایی توی خود گنو لینوکس هم بد میدونیم و اعتقاد داریم با اینکه اوپن سورس و آزاد هستند دارن نرم افزار آزاد به راه کجی میبرن، مثل این میمونه یه نرم افزار آزاد باشه ولی خیلی مشکوک به جاسوسی باشه دیگه مهم نیست یک ذره هم که این نرم افزار آزاد باشه! اندروید هم برای اینه بهش شک داریم چون فلسفه سازندش خیلی تفاوت داره حتا قسمت هایی ازش هم غیر آزاد هست..
آزاد ساخت و... هم ازش خوبه ولی وقتی چیز پاکی میتونیم توسعه بدیم چرا باید با شک تردید بریم از اندروید حمایت کنیم؟
مثل اینه یه چیز خیلی آزاد و سازکار واضح و آزاد مثل گنو لینوکس باشه ولی ما بریم ویندوز تست کنیم و توی مجازی ساز و.. بزاریم بزور براش امنیت فراهم کنیم، که حتا بنظرم با انقدر پیچیدگی که ویندوز داره شاید اگه(که احتمالش کمه الان) همه قسمت های ویندوز هم همین الان آزاد بشه و در دسترس بازم اعتماد بهش راحت نیست
ویرایش: ممنون میشم مارو یه قشر کاملا تعصبی گنو لینوکس نبینی نمیخوام الان بگم از چه چیزایی بدم میاد ولی خودم از بیشتر توزیع ها حالم بهم میخوره و اصلا اگه جایگزین بهتری از لینوکس بود احتمالا اون انتخاب میکردم ولی چون گنو لینوکس خوبه ازش استفاده میکنم و حداقل فعلا تونسته منو راضی کنه و بهش اعتماد کنم، هیچ دلیل دیگه ای بخاطر فکر کنیم ما با جامعه فرق داریم گنو لینوکس داریم و.. ای هم درکار نیست