از همه ممنونم
از شمام Dragon- ممنونم من فک کنم swap یه جا دیدم اشتباه متوجه شدم که این سواپ موقع استفاده برمیگرده به رم تا بشه عمل کنه ولی انگار نیازی نیست و یکسره عمل میکنه.. پس فقط سرعت میاد پایین تر و برنامه ای بخاطر اسفتاده از swap درحالت عادی خراب نمیشه تهش فقط ممکن هست کند بشه
فک کنم مقدارش بیشتر کنم همون حدود80 خوب باشه+1
فقط یه سوال ریز دارم، این فشرده سازی تا چقدر ممکنه؟ من یکبار زدرم گذاشتم یک ترابایت یا یبار دیگم چند برابر رمم مثلا 10 برابر بیشتر از رمم با zram فعال کردم و مشکلی پیش نیومد البته خیلی کند شد
ولی قطعا نمیشه انقدر فشرده بشه مگه اینکه اطلاعات خیلی خام باشه؟!
به هرحال میخوام بدونم تا چند برابر اطلاعات قابل فشرده شدن هستند و این به کنار چرا من میتونم بیشتر بزارم و اگه اون مقدار رعایت نکنم یعنی اطلاعاتم خراب میشوند داخل zram?!(یکم فلسفش کوتا که خودتونم اذیت نشید، ممنون میشم توضیح بدید
)
ویرایش: اون مقدار گذاشتم ۹۰ حتا ۱۰۰ هم گذاشتم ولی بازم فرق خاصی نکرد و با پر شدن چند گیگ از رم هم شروع به پر کردن زدرم نمیکنه
البته درست گذاشتمش فک کنم، در این فایل
/etc/sysctl.d/99-zram.conf
قرار دادم یه کد هم برای بررسی بود زدم نوشت که عدد تغییر کرده و با 0 گذاشتنش غیرفعال میشه سواپ
نمیدونم این طبیعی یا نه ولی مگه وقتی 100 بزاریم همیشه نباید درحال استفاده از زدرم باشه؟! اگه نه که فرقی نمیکنه؟!