بیخیال ، ط همه ازت راضین و همه کارت درسته تو زندگی ، فقط مونده رضایت سازنده ویندوز ! همه جا آدم درستکاری هستی مونده همین ؟
این یکی از بدترین چیز هایی که میشه گفت، و اصلا دین و اینام ربطی نداره آدم با دینشم اینطور دیدم، ولی خیلی حرف بدیه، بارها دیدم طرف میخواد یه کار غیر قانونی کنه، قانون بیخیال دین رو هم بیخیال! با اون کار حق دیگران خورده میشه، بهش میگم اینکار درست نیست ولی طرف یه جبهه میگیره میگه مسئولین دزدن اون دزده کی کارش خوب انجام میده تو چی میگی، خیلی ساده ای...
میدونی چیه مسئولین فضایی نیستن
اگه با این تفکر همین اشخاص مسئول بشن میشن همین چیزی که میبینی و مسئولان الان، سعی میکنم چیزی مثال نزنم بحث پرت نشه! ولی خب هرچیزی باید در اون مسئله اهمیت داد(البته بعضی چیزا کلا بی اهمیته جداست) وگرنه هرکی در نفع خود به ساز خودش مینوازه((: و دیگران براش مهم نیستن..
بقیه حرفتم دیدم درست میگی ولی دین کمک میکنه، کار ندارم نماز نمیخونی یا میخونی یا خدارو قبول داری یا نه، ولی نماز خوندن در هر روز بهت یاد آوری میکنه که خوب باش، یاد آوری میکنه غرور نداشته باش و...(شاید بدون تجربه درست یکم درکش سخت باشه)
ولی اینکه بدون فکر با سر بریم تو دین منم قبول دارم اشتباه هست اگه اسلام علم و.. خوب دونسته پس ماهم باید بدونیم و تحقیق کنیم نه اینکه بگیم مادر پدرم مسلمون بوده منم باشم و مبادا چیزی بنظرم اشکال داره سوال بپرسم چون کفر گفتم و...(کفری درکار نیست فقط سواله و دنبال جواب) اون چیزی که کفره گفتنش سوال هایی هستن که ساختار سوال ندارن و صرفا مغلطست..
مراجع تقلید هم خدا نیستن(هرچند درست کار نمیگم نیستن، آدم های خوبی هم هستند)
بعضی اوقات ممکنه اشتباه کنند یا اصلا نظرشون تغییر کنه که بارها پیش اومده برا همین انتخاب کردن یه مرجع درست حسابی خیلی مهمه که به هرچی رسیدی با عقل منطق اخلاق و هیچی جور در نیاد هنگ نکنی بگی پس کجای این دین درسته..(منظورم از وجود خدا و.. جداست مسائل عادی تر و روز مره منظورمه)
آقای که اسمتونم نمیدونم
/ sudo rm -rf فک نکنی اینارو نوشتم منظورم با تو هست که چون بی دینی مشکل داری اکثرا کلی گفتم و ربطی به این موضوع با دین یا بی دین نداشت