ببین میدونی که مثلا یه مدرس برای انتقال علمش پول نمیگیره ، بلکه بخاطر انرژی و وقتی ک میزاره داره دستمزد دریافت میکنه ! اما میتونه بی نهایت بار فیلمشو کپی کنه و بفروشه ! خب من نمیدونم روش بهتر و منطقی تر چیه ، اما بنظرم وقتی هزینه و انرژی ای که برای تولید بی نهایت بار به اصطلاح محصولش میزاره مجازیه و واقعی نیس ، نباید نحوه کسب درامدش مثل دنیای واقعی باشه و برای فروش هر کدوم از اون بی نهایت محصول ، درآمدی دریافت کنه !
هر چند در زمینه نرم افزار ، دیگه کسی نرم افزار نمیفروشه ، بلکه خدمات و پشتیبانی میفروشه !
کسی نمی فروشه؟ کی این حرف رو زده. الان اکثر نرم افزار های بزرگ و قدرتمند هزینه دارند.
باز هم من دلیل درست و منطقی ندیدم که بخواد توجیه کنه حق نداره طرف میلیون ها بار سود کنه. گفتم که شما هم برو یک چیز بساز و میلیون ها بفروش!
شما انگار خوشت نمیاد و الکی داری حرف خودت رو اثبات می کنی.
پس اینجوری باشه شما حق استفاده و کپی کردن رو نداری.
شما یک بار می خری (که اونم میگی حق نداره و نمی خرم) و کپی می کنی به همه میدی. الان با یک هزینه ناچیز همه دارن استفاده می کنن. اینجوری باشه هزینه ای که سازنده کرده چی میشه؟
اتفاقا این یکی از مزیت های دنیای مجازیه، هر چیزی که خوب و محبوب باشه زیاد فروش میره. این طوری رقابت هم هست و محتوا های بهتری هم ساخته میشن.
بحث من این ( نیاز به یادآوری ) هستش ! نمازو چیکار دارم ؟!
یادآوری برای مثلا خریدن فلان چیز فرق میکنه با یادآوری برای خوب بودن و نیکی کردن !
نمیدونم ولی گاهی هم شاید کمک کنه، ولی نیاز بودن یا نبودنش نمیدونم دقیق!
مطمعن باش اونی که این نیاز رو واجب میدونه ، اینقدر ذاتش خرابه که نمیتونه ادم باشه بدون زور بالا سرش ! و فقط داره وانمود میکنه ب خوب بودن ! ادمی که ذاتش پاکه نیازی نیس بهش یاداوری کنی ادم باش !
داری رسماً به دینداران توهین می کنی. پس الان همه ذاتشون خرابه و دزدن و شما خوبید؟
خب شما غرورت اجازه نمی ده که خدا بهت دستور بده بایدم این حرفا رو بزنی.
کسی که مومنه خودش رو قویتر از خدا نمی دونه و مغرور نیست پیشش.
من خودم رو بنده خدا می دونم نه کسی قوی تر از خودش! هر دستوری رو هم بده اجرا می کنم.
کاش اون قدری که راجب وجود نداشتن خدا تحقیق کردی در مورد وجودش هم تحقیق می کردی.