میدونم منظور دادش ولی خب یه مشکلی خوردم نمیدونم اینجا بپرسم یا یه موضوع ایجاد کنم
خواستم بوت لودرم انلاک کنم که برای هم نصب گنو لینوکس هم کاستوم رام نیازه!
ولی خب گوشی من honor 8c که دیدم هواوی دیگه براش کد نمیدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
راستش یادمه اول این گوشی انتخاب کردم فکر میکردم میشه راحت روتش کرد(تحقیق اشتباه) الان دیدم برعکس بدترین پشتیبانی گرفتم
چه راه هایی واسه گرفتن اون کد دارم حالا که دیگه هواوی نمیده؟
پن: برای انلاک کردن بوت لودر یه کد نیاز داریم که هواوی قبلا بزور میداد ولی بعد یه مدت دیگه با همون سختی هم کد نمیده(:
راحت ترین مال سامسونگ هست خودم با یه حرکت تو دولوپر آپشن بازش کردم اون یکی گوشیم نوکیا هست اونم یکم سخت باز میشه هوآوی ها هم سخت ترین یه لینک میزارم شاید به درد خورد(خدایی امکانات وان یو آی سامسونگ تکه میاز به روت و کاستوم رام نیست)
موافقم ! one ui محشره ! هیچ رابط کاربری دیگه ای به گرد پاشم نمیرسه !
مگه one ui در مقابل MIUI شیائومی حرفی برای گفتن هم داره!؟
تو نسخه دوازده ترکونده! سیزدهش هم داره میاد. (شایدم اومده)
بحث نتونستن گوگل نیست. اتفاقاً هر بار که اندروید بروزرسانی میشه تازه یه کم اینجور کارا رو سختتر هم میکنن. که خب همگی به اسم امنیت داره انجام میشه.
قضیه اینه که هم سختافزارهای موبایلی خیلی (خیلی خیلی زیاد!) قویتر از قبل شدهن، هم رامهای رسمی بهینهتر و پرامکاناتتر از قبلن. واسه همین دیگه توی سال ۲۰۲۲ ملت کمتر و کمتر دنبال چیزی مثل کاستوم رام میرن که مثلاً مصرف باتریشون کمتر بشه یا سبکی و سرعت برگرده به گوشیشون.
البته سخت افزار ها قوی شدن ولی گوشی ها هنوز دیر بالا میان.
بنظرتون برای گوشی Redmi note 4 کاستوم رام مناسبه؟
الان اندروید ۷ دارم. ولی سازنده تا اندروید ۸ بیشتر آپدیت نیومده.
می خوام اندروید های بالاتر رو هم داشته باشم.