بله بگید موشواره خوبه
چیز بدی نیست شما میتونید فارسیش نگید اون مدیر انجمن دوست داره بگه! حالا اگه متوجه نمیشید بنظر منم بهتره اون مدیر یا کاربر معادل کاربر فهمش هم بگه گاهی برا خودمم پیش اومده معنیش ندونم
درمورد دموکراسی چیز فکر کردید؟ اینارو بر پایه این گفتم انجمن هدفش بسازن ولی اگه فکر کردید بر پایه دموکراسی که معلومه اینطور که میخواید نیست، وگرنه یه موقع همه میگن آقا ما ویندوز میخوایم و انجمن باید تغییر کنه به ویندوز((: (خیلی هم عالی!)
ولی خب میتونست کمی دموکراسی داشته باشه(نمد بیخی
)
این انجمن نرم افزار انحصاری نیست چرا نمیخواید قبول کنید، اصلا دلیلی نداره مثلا درمورد فتوشاپ یا برنامه های دیگه گفته بشه سازندش بیاد کمک کنه! انجمن چه خوب چه بد فاز نرم افزار آزاد گرفته پس اگه درمورد هرچی باشه حله من در همینجا انجمن عمومی درمورد ماشین لباسشویی و کاربردش هم موضوع ایجاد میکنم!
البته انقدر هم سخت گرفته نشده مثلا درمورد انویدیا پیشنهاد میکنند آزادش نصب کنید ولی درمورد نصب انحصاریش هم کمک میکنند، چون باز یکم با ساختار گنو لینوکس کار داره ولی چیزی که کلا مربوط نیست و خیلی پرته و انحصاریه جایگاهی نداره و صد درصد با این تغییر عملکرد افرادی میان که اصلا کلا ویندوز دارن(دیگه بهتره نرم افزار آزاد بیخیال شیم) حالا چون اعضای انجمن تجربشون بالاست دلیل نمیشه به هر سمتی بره
ب شخصه با ی بخش اختصاصی برای کاستوم رام های کاملا آزاد موافقم ، چ گنو ، چ اندروید … اما تصمیمش با من نیس ! انجمن رو هم بهم میریزه اون بخش اندرویدیش ! مگر اینکه فقط گنو
دقیقا اگه بخش اندروید بیاد و بریم فاز تخصصیش این انجمن میشه پر از کاربر هایی که نمیخوام بگم بد ولی خب سوال های عجیب غریب و بی ربط میپرسن و میزنند...
ولی خیلی خوبه بخش بزنن+1
ولی در آخر بنظر منم کمی تعصب هست اینجا((: ولی اون گل و بلبلی که بعضیا میخوان هم نمیشه کرد انجمن..