خیلی تشکر ، امتحان میکنم حتما 🌹
البته اولی رو نفهمیدم ، نرم افزاره که باید نصب کنم ؟
دومی هم اگه اینجوری که میگین باشه عالی میشه !
سومی رو هم دارم ، نمدونم احساس میکنم adblock plus از این بهتر عمل میکنه ، نمیکنه ؟
آدرس IPهای سرور DNS
سرویس adguard. هم داخل اندروید میتونی تنظیم کنی هم داخل لینوکس هم حتی داخل خود روتر wifi!
94.140.14.14
94.140.15.15
برای گنوم از این بخش:
adaway نیاز به دسترسی ریشه داره. مثل همون adguard طوری بلاک میکنه که مثلاً بنر تبلیغاتی اصلاً از اول دانلود نمیشه روی گوشی.
uBlock هم من از اون قابلیت block elementـش خوشم میاد. یعنی خودمون دستی میتونیم یه المان رو بلاک کنیم. مناسب سایتهای فارسی. البته نمیدونم Adblock plus هم اینو داره یا نه.
خیلی ممنون از آموزش حذف فقط دو روز دیگه یوتیوب و بقیه سایت ها بسته شدن اصلا ناراحت نشید
خواهش میکنم. دیگه بالاخره کاریه که از دستمون برمیاد. بضاعت ما در همین حده
تازه اگه بدونی روی گوشی نسخهی mod یوتوب رو نصب کردهم (vanced) که اون علاوه بر تبلیغات خود یوتوب پیش از شروع ویدیوها، حتی section تبلیغات اسپانسر تولیدکنندهی محتوا رو هم خودکار از وسط ویدیو حذف میکنه 😂😂
باکیت نباشه. به این راحتیا نیست. اکثریت کاربرا تبلیغات رو بلاک نمیکنن. نشونهش هم هر چه بزرگتر شدن روز به روز گوگله. برای یوتوب هم به هر حال همین که ویدیو ۱ دونه view بخوره کافیه. هم از دید اسپانسر هم از دید خود یوتوب. پس تولیدکنندهی محتوا ضرر نمیکنه.