انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند نکته و روش برای افزایش عمر باتری لپتاپ (و موبایل!)  (دفعات بازدید: 3244 بار)

0 کاربر و 18 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
نقل‌قول
باید بگم s22الترا الان از پلی استیشن فور قوی تره ولی نرم افزار نیست استفاده کنه
خب من باید بگم متاسفانه بحث پولم وسطه وگرنه میتونن اونم قوی تر بسازن ولی به فکر قیمتش هم هستن

پ‌ن: همین الان بخاطر قیمت یه صفحه نمایش ۷ اینچی باهاش دارم مینویسم و کاملا رو مخمه :)

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
نقل‌قول
باید بگم s22الترا الان از پلی استیشن فور قوی تره ولی نرم افزار نیست استفاده کنه
خب من باید بگم متاسفانه بحث پولم وسطه وگرنه میتونن اونم قوی تر بسازن ولی به فکر قیمتش هم هستن

پ‌ن: همین الان بخاطر قیمت یه صفحه نمایش ۷ اینچی باهاش دارم مینویسم و کاملا رو مخمه :)
مثلا همون سری اس سامسونگ با قابلیت دکس به کامپیوتر کامل تبدیل میشه فکر کنید گنو لینوکس جیبی  \\:D/
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
نقل‌قول
راستش کل حرفم شوخی بود! منظورم همینه، خب اون pc یا لپ تاپی که واسه گیمینگ بیشتر رو کارایی تمرکز کرده تا مصرف برق، که تازه بنظرم لپ تاپ هایی که برای کار معمولی هستن و گرافیک جدا برای کار های  سنگین ندارن خیلی هم کم مصرف هستن، یا پردازنده های دارای گرافیک amd که نزدیک به ۳۰ وات مصرف داره..

پ‌ن: خودمم از معماری X86 و سازندگان پردازندش خیلی خوشم نمیاد ولی اینها هم مدل کم مصرف دارن، البته شاید به پای arm نرسه ولی درست نیست پردازنده های arm کم مصرف تریناش با پردازنده های پرمصرف X86 مقایسه بش

اخ تقصیر منه ! اسمت شبیهه ارتینه خب ! 😂 فک کردم اونه
آرچ و گنوم!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
مثلا همون سری اس سامسونگ با قابلیت دکس به کامپیوتر کامل تبدیل میشه فکر کنید گنو لینوکس جیبی  \\:D/
Before it was cool. کلاً یه سری چیزایی که واسه ما ساده و حل شده و پیش‌پا‌افتاده به حساب میاد رو یه طوری از این برندهای کذایی بزرگ می‌کنی و با آب و تاب تعریف می‌کنی که آدم تعجب می‌کنه ???

صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
اره متاسفانه کامپیوتر هم چیز چرتیه  هم فضای زیادی میگیره هم  انقدر پر مصرفه که با باتری کار نمیکنه(یکمم قدرتش بالاست که البته این مهم نیست)
پر مصرف هم همچین نیست، بستگی داره چه کاری انجام بدید.
اوبونتو که کم مصرف بوده برای من.
شما با پردازنده arm می تونید برنامه های سنگین رو کامپایل کنید؟
عع ! Mt ؟ تویی ک ! پرام ک با یک عوض کردم اسم و عکس کلا شدی ی ادم دیگه ! دنیای مجازی چ جای ترسناکیه 😂
دلم حتی واس ط هم تنگ شده بود ! فک کردم رفتی از این انجمن !
آرچ و گنوم!

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
نقل‌قول
بله میتونم ولی دقیقا مثل پردازنده های دیگه یه مدل پر قدرتش نیازه، گوشی داداشم مال چند سال پیشه اون زمان ۲ تومن خریدش و جالبه بگم توی بنچمارک گرافیکش از لپ تاپ خدا بیامرزم که جنتو روش داشتم قوی تر بود پردازندش دقیق یادم نیست ولی فک کنم اونم قدرت خوبی داشت، همیشه فک میکنم چرا باید چنین سخت افزار قوی بسازن و توی اندروید مسخره محدودمون کنن!
بزارید یک بار دیگه بپرسم، شما می تونید نرم افزار های سنگین کامپایل کنید!!؟
پیشنهاد می کنم روی موبایل کیبورد دارتون مثلا سورس اوبونتو رو بگیرید و سعی کنید کامپایل کنید، بعد که با موفقیت کامپایل شد اینجا بگید من ازین به بعد میرم سراغ آرم.

اره متاسفانه کامپیوتر هم چیز چرتیه  هم فضای زیادی میگیره هم  انقدر پر مصرفه که با باتری کار نمیکنه(یکمم قدرتش بالاست که البته این مهم نیست)
پر مصرف هم همچین نیست، بستگی داره چه کاری انجام بدید.
اوبونتو که کم مصرف بوده برای من.
شما با پردازنده arm می تونید برنامه های سنگین رو کامپایل کنید؟
عع ! Mt ؟ تویی ک ! پرام ک با یک عوض کردم اسم و عکس کلا شدی ی ادم دیگه ! دنیای مجازی چ جای ترسناکیه 😂
خخخ  ;D آره خودمم :)

نقل‌قول
راستش کل حرفم شوخی بود! منظورم همینه، خب اون pc یا لپ تاپی که واسه گیمینگ بیشتر رو کارایی تمرکز کرده تا مصرف برق، که تازه بنظرم لپ تاپ هایی که برای کار معمولی هستن و گرافیک جدا برای کار های  سنگین ندارن خیلی هم کم مصرف هستن، یا پردازنده های دارای گرافیک amd که نزدیک به ۳۰ وات مصرف داره..

پ‌ن: خودمم از معماری X86 و سازندگان پردازندش خیلی خوشم نمیاد ولی اینها هم مدل کم مصرف دارن، البته شاید به پای arm نرسه ولی درست نیست پردازنده های arm کم مصرف تریناش با پردازنده های پرمصرف X86 مقایسه بش

اخ تقصیر منه ! اسمت شبیهه ارتینه خب ! 😂 فک کردم اونه
من تازه فهمیدم کی پست رو نوشته.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
نقل‌قول
بزارید یک بار دیگه بپرسم، شما می تونید نرم افزار های سنگین کامپایل کنید!!؟
پیشنهاد می کنم روی موبایل کیبورد دارتون مثلا سورس اوبونتو رو بگیرید و سعی کنید کامپایل کنید، بعد که با موفقیت کامپایل شد اینجا بگید من ازین به بعد میرم سراغ آرم.
بررسی نکردم ولی برنامه های سبک رو کردم سنگین مورد نیازم نبود، احتمالا البته با گوشی من زیاد طول بکشه چون خیلی خوب نیستش. ولی درکل جواب بله هستش ولی نسیت به پردازنده مقدار کم یا زیادی طول میکشه
پ‌ن: توزیع gentoo-جنتو که باید برنامه ها کامپایل بشن در اون، برای  رزبری پای و دیگر برد ها  arm  قابل نصب هست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چه بخوایم و چه نخوایم، آیندهٔ رایانش شخصی دست آرمه. بهتره که هرچه زودتر بریم سراغش تا برنامه‌ها هم براش بهینه بشن.
کامپایل‌های سنگین رو هم معمولاً روی کارسازها انجام می‌دن، نه رایانهٔ شخصی.

واسه تو*
فکر کردم*
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1401، 10:42 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
بیخیال ! 😳 ، میخواستین پیغام خصوصی هم بدین ! 😐😂 اخه مگه خواناییشو گرفته ؟ کسی ( ط ) رو به جز ( to ) میخونه ؟
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بیخیال ! 😳 ، میخواستین پیغام خصوصی هم بدین ! 😐😂 اخه مگه خواناییشو گرفته ؟ کسی ( ط ) رو به جز ( to ) میخونه ؟
مگه کسی هست که ط رو تو بخونه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
همه جز شما بزرگوار ، نظر سنجی بزارم ؟ 😁
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مگه دموکراسیه؟‌ ;D

آفلاین amini_am

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
چرا اصرار به غلط نوشتن واژه‌ها دارید؟

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
مگه دموکراسیه؟‌ ;D
دیکتاتوریه ؟

چرا اصرار به غلط نوشتن واژه‌ها دارید؟
اصراری ندارم ! هدفم سهولته در عین زیبایی و خوانایی !
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1401، 02:42 ب‌ظ توسط ㅤsudoㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دیکتاتوریه ؟
زبان انجمن فارسیه.

هدفم سهولته در عین زیبایی و خوانایی !
نه ساده‌است، نه زیبا و نه خوانا!