بله میتونم ولی دقیقا مثل پردازنده های دیگه یه مدل پر قدرتش نیازه، گوشی داداشم مال چند سال پیشه اون زمان ۲ تومن خریدش و جالبه بگم توی بنچمارک گرافیکش از لپ تاپ خدا بیامرزم که جنتو روش داشتم قوی تر بود پردازندش دقیق یادم نیست ولی فک کنم اونم قدرت خوبی داشت، همیشه فک میکنم چرا باید چنین سخت افزار قوی بسازن و توی اندروید مسخره محدودمون کنن!
بزارید یک بار دیگه بپرسم، شما می تونید نرم افزار های سنگین کامپایل کنید!!؟
پیشنهاد می کنم روی موبایل کیبورد دارتون مثلا سورس اوبونتو رو بگیرید و سعی کنید کامپایل کنید، بعد که با موفقیت کامپایل شد اینجا بگید من ازین به بعد میرم سراغ آرم.
اره متاسفانه کامپیوتر هم چیز چرتیه هم فضای زیادی میگیره هم انقدر پر مصرفه که با باتری کار نمیکنه(یکمم قدرتش بالاست که البته این مهم نیست)
پر مصرف هم همچین نیست، بستگی داره چه کاری انجام بدید.
اوبونتو که کم مصرف بوده برای من.
شما با پردازنده arm می تونید برنامه های سنگین رو کامپایل کنید؟
عع ! Mt ؟ تویی ک ! پرام ک با یک عوض کردم اسم و عکس کلا شدی ی ادم دیگه ! دنیای مجازی چ جای ترسناکیه 😂
دلم حتی واس ط هم تنگ شده بود ! فک کردم رفتی از این انجمن !
خخخ
آره خودمم
راستش کل حرفم شوخی بود! منظورم همینه، خب اون pc یا لپ تاپی که واسه گیمینگ بیشتر رو کارایی تمرکز کرده تا مصرف برق، که تازه بنظرم لپ تاپ هایی که برای کار معمولی هستن و گرافیک جدا برای کار های سنگین ندارن خیلی هم کم مصرف هستن، یا پردازنده های دارای گرافیک amd که نزدیک به ۳۰ وات مصرف داره..
پن: خودمم از معماری X86 و سازندگان پردازندش خیلی خوشم نمیاد ولی اینها هم مدل کم مصرف دارن، البته شاید به پای arm نرسه ولی درست نیست پردازنده های arm کم مصرف تریناش با پردازنده های پرمصرف X86 مقایسه بش
اخ تقصیر منه ! اسمت شبیهه ارتینه خب ! 😂 فک کردم اونه
من تازه فهمیدم کی پست رو نوشته.