انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند نکته و روش برای افزایش عمر باتری لپتاپ (و موبایل!)  (دفعات بازدید: 3255 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
منم فارسی نوشتم !
سادگی برای خودم در تایپ کردن ! زیبایی هم که سلیقس ( ط از تو قشنگ تره بنظر من حداقل ) و خوانا بودنش هم کسی نیست که نتونه بخونه ! 🤨️
کاش مسايل مهم تری براتون مهم تر بود ! ن یک ( ط ) !
ادامه نمیدم که به اخطار منجر نشه و تا جایی که بتونم عاداتم رو که ترکش موجب مرضه ، دور بزنم و یادم بمونه تلاش میکنم فراموش نکنم سبک نوشتنم هم در عین خوانا بودن ، برام مشخص میشه ک چجوری باشه به اسم خط مشی و قانون ! تشکر بابت تذکر 🙂️
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1401، 04:53 ب‌ظ توسط ㅤsudoㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
نگاه کنید ۴۵ وات سی پی یو هست جی پی یو بالای صد وات بدبخت باتری نهایت ۶۰ وات باید چیکار کنه؟یک دفعه کلی از عمرش میره امتحان مجانیه با لپتاپ بزار رندر ویدیو بگیره یا گیم بزن بعد ده بار نتیجه رو ببین هم خودم با لپتاپ قبلی این کارو کردم هم آشناها ازهمه خواهش میکنم رو باتری کار سنگین نکنید
اول از همه باتری ۶۰ وات اشتباهه. باتری ۶۰ وات ساعت درسته. به این معنی که اگه به طور پیوسته ۶۰ وات توان از اون مصرف بشه، ۱ ساعت طول می‌کشه تا باتری خالی بشه. اگه توان بیشتری کشیده بشه، زودتر این اتفاق می‌افته.

چندین عامل باعث میشن باتری خراب بشه. یکی از اونها چرخه شارژ باتری هست. هر چی باتری چرخه شارژ بیشتری طی کنه، عمر و ظرفیت اون کمتر میشه.
شما وقتی کار سنگینی با باتری لپ‌تاپ انجام میدید، انرژی بیشتری از اون می‌گیرید، زودتر خالی میشه و مجبور میشید دوباره شارژش کنید. این کار سنگین باعث شده شما یک یا چندین چرخه شارژ رو زودتر به پایان برسونید. در نتیجه عمر باتری کمتر میشه.
ولی اگه فقط یه بار کار سنگین انجام بدید و بعد کار خاصی از لپ‌تاپ نکشید، نباید اتفاق خاصی بیوفته.
در اصل وقتی با باتری لپ‌تاپ کار سنگین انجام میدید، زودتر چرخه‌های شارژ رو به پایان می‌رسونید و در نتیجه عمر باتری رو کمتر می‌کنید.

وقتی لپ‌تاپ به برق وصله و کار سنگین انجام میدید، قسمت زیادی از توان مصرفی از طریق شارژر تامین میشه و زمان بیشتری طول می‌کشه تا یه چرخه شارژ باتری با اتمام برسه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
نگاه کنید ۴۵ وات سی پی یو هست جی پی یو بالای صد وات بدبخت باتری نهایت ۶۰ وات باید چیکار کنه؟یک دفعه کلی از عمرش میره امتحان مجانیه با لپتاپ بزار رندر ویدیو بگیره یا گیم بزن بعد ده بار نتیجه رو ببین هم خودم با لپتاپ قبلی این کارو کردم هم آشناها ازهمه خواهش میکنم رو باتری کار سنگین نکنید
اول از همه باتری ۶۰ وات اشتباهه. باتری ۶۰ وات ساعت درسته. به این معنی که اگه به طور پیوسته ۶۰ وات توان از اون مصرف بشه، ۱ ساعت طول می‌کشه تا باتری خالی بشه. اگه توان بیشتری کشیده بشه، زودتر این اتفاق می‌افته.

چندین عامل باعث میشن باتری خراب بشه. یکی از اونها چرخه شارژ باتری هست. هر چی باتری چرخه شارژ بیشتری طی کنه، عمر و ظرفیت اون کمتر میشه.
شما وقتی کار سنگینی با باتری لپ‌تاپ انجام میدید، انرژی بیشتری از اون می‌گیرید، زودتر خالی میشه و مجبور میشید دوباره شارژش کنید. این کار سنگین باعث شده شما یک یا چندین چرخه شارژ رو زودتر به پایان برسونید. در نتیجه عمر باتری کمتر میشه.
ولی اگه فقط یه بار کار سنگین انجام بدید و بعد کار خاصی از لپ‌تاپ نکشید، نباید اتفاق خاصی بیوفته.
در اصل وقتی با باتری لپ‌تاپ کار سنگین انجام میدید، زودتر چرخه‌های شارژ رو به پایان می‌رسونید و در نتیجه عمر باتری رو کمتر می‌کنید.

وقتی لپ‌تاپ به برق وصله و کار سنگین انجام میدید، قسمت زیادی از توان مصرفی از طریق شارژر تامین میشه و زمان بیشتری طول می‌کشه تا یه چرخه شارژ باتری با اتمام برسه.
خب لاه درسته حرف منم همینه یه بار اوکیه ولی چند بار بشه باید باتری خداحافظی کنی غیر لپتاپ های آرم مثل کروم بوک ها و ام وان ها (آخر یکی فروشگاه معتبر برای خرید کروم بوک آرم معرفی نکرد)
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
چند بار هم بشه مشکلی نداره. فقط چنتا چرخه شارژ مصرف می‌کنه. اگه به مدت طولانی (مثلا چند ماه) اینجوری از باتری لپ‌تاپ استفاده کرد، باعث به پایان رسیدن تعداد زیادی از چرخه‌های شارژ بشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
منم فارسی نوشتم !
در کدوم فرهنگ فارسی، مدخل x به این معنی اومده؟ در دهخدا، معین و عمید که من نگاه کردم و چنین چیزی نبود. این یعنهی فارسی‌زبانان،‌درکی از معنای یان حرف ندارن.

سادگی برای خودم در تایپ کردن !
این اسمش سادگی نیست. بی‌احترامی به جمعه!

خوانا بودنش هم کسی نیست که نتونه بخونه !
هیچ‌کس غیر از خودت نمی‌تونه چنین چیزی رو بخونه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن