نگاه کنید ۴۵ وات سی پی یو هست جی پی یو بالای صد وات بدبخت باتری نهایت ۶۰ وات باید چیکار کنه؟یک دفعه کلی از عمرش میره امتحان مجانیه با لپتاپ بزار رندر ویدیو بگیره یا گیم بزن بعد ده بار نتیجه رو ببین هم خودم با لپتاپ قبلی این کارو کردم هم آشناها ازهمه خواهش میکنم رو باتری کار سنگین نکنید
اول از همه باتری ۶۰ وات اشتباهه. باتری ۶۰ وات ساعت درسته. به این معنی که اگه به طور پیوسته ۶۰ وات توان از اون مصرف بشه، ۱ ساعت طول میکشه تا باتری خالی بشه. اگه توان بیشتری کشیده بشه، زودتر این اتفاق میافته.
چندین عامل باعث میشن باتری خراب بشه. یکی از اونها چرخه شارژ باتری هست. هر چی باتری چرخه شارژ بیشتری طی کنه، عمر و ظرفیت اون کمتر میشه.
شما وقتی کار سنگینی با باتری لپتاپ انجام میدید، انرژی بیشتری از اون میگیرید، زودتر خالی میشه و مجبور میشید دوباره شارژش کنید. این کار سنگین باعث شده شما یک یا چندین چرخه شارژ رو زودتر به پایان برسونید. در نتیجه عمر باتری کمتر میشه.
ولی اگه فقط یه بار کار سنگین انجام بدید و بعد کار خاصی از لپتاپ نکشید، نباید اتفاق خاصی بیوفته.
در اصل وقتی با باتری لپتاپ کار سنگین انجام میدید، زودتر چرخههای شارژ رو به پایان میرسونید و در نتیجه عمر باتری رو کمتر میکنید.
وقتی لپتاپ به برق وصله و کار سنگین انجام میدید، قسمت زیادی از توان مصرفی از طریق شارژر تامین میشه و زمان بیشتری طول میکشه تا یه چرخه شارژ باتری با اتمام برسه.