انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا نصب کنم یا خیر؟  (دفعات بازدید: 1777 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : آیا نصب کنم یا خیر؟
« پاسخ #15 : 21 اسفند 1400، 02:53 ب‌ظ »
حالا واقعا ۶۰ هزار تا برنامه هست تو مخازن ؟ جدا چند تا هست بزرگواران ؟
برای من می‌گه ۷۰٫۴۳۱ بسته.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #16 : 21 اسفند 1400، 03:20 ب‌ظ »
سلام خدمت تمام دوستان
من یک تازه وارد در این فروم هستم
می خواستم از شما بپرسم که آیا با کاربری من ابونتو سازگاره یا خیر؟
کار های که من با سیستمم انجام می دهم استفاده از فوتوشاپ و برنامه نویسی php و python و در کل طراحی وب و بعضی از مواقع هم استفاده از آفیس و بیشتر وبگردی
برام مهم هم هست که بتونم درایور ها رو مخصوصا درایور کارت وایفای رو نصب داشته باشم
حالا میشه مثل ویندوز روش vmware یا virtual box هم داشت؟
یک هاردم آرشیو هست اشکال نداره براش مشکلی پیش نمی یاد؟

و روی سیستم زیر روانه؟
Cpu:intel core 2 Duo
Ram:4 GB DDR2
Graphic:intel
ی SSD هم قرار هست هفته دیگه بگیرم

بنظرتون یادگیری سادس چطور هست؟

ممنون از همه
برای شما مینت هم مناسبه سبک تره محیط شبیه ویندوز هم داره
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #17 : 21 اسفند 1400، 03:24 ب‌ظ »
البته محیط شبیه به ویندوز هم میتونه راحتی اجرا کنه ولی هم میتونه مشکل ایجاد کنه
برای شروع گنوم رو پیشنهاد می دهم (پیشفرض اوبونتو)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 21 اسفند 1400، 03:28 ب‌ظ »
البته محیط شبیه به ویندوز هم میتونه راحتی اجرا کنه ولی هم میتونه مشکل ایجاد کنه
برای شروع گنوم رو پیشنهاد می دهم (پیشفرض اوبونتو)
سیستم ایشون با مینت بهتر کار میکنه (یک گیگ رم هم بدون لگ اجرا میشه)
_.hartin._

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #19 : 21 اسفند 1400، 05:03 ب‌ظ »
سلام خدمت تمام دوستان
سلام

نقل‌قول
کار های که من با سیستمم انجام می دهم استفاده از فوتوشاپ و برنامه نویسی php و python و در کل طراحی وب و بعضی از مواقع هم استفاده از آفیس و بیشتر وبگردی
برای فوتوشاپ، کار زیادی نمی‌تونید انجام بدید، یا باید ویندوز رو توی ماشین‌مجازی نصب کنید و توی ماشین‌مجازی از فوتوشاپ استفاده کنید که با توجه به سخت‌افزار شما، فکر نکنم زیاد راحت باشه.
یا اینکه اوبونتو رو کنار ویندوز داشته باشید و هر موقع خواستید از فوتوشاپ استفاده کنید، برید سراغ ویندوز.
میشه فوتوشاپ رو توی واین نصب کرد ولی معمولا چیزی که می‌خواهید، نمیشه.
اگه از جایگزین‌های آزاد مثل gimp یا krita که بدون مشکل نصب میشن استفاده کنید، بهتره.

برای برنامه‌نویسی هم IDE ها و ویرایشگر‌‌های متن زیادی پیدا میشه. لازم نیست نگران باشید.

برای جایگزین آفیس، می‌تونید از libreoffice یا onlyoffice استفاده کنید. گزینه‌های دیگه هم هستند.
onlyofficre میگه با مایکروسافت آفیس سازگاره ولی من امتحانش نکردم. libreoffice به طور پیش‌فرض توی اوبونتو نصب هست و فکر کنم بیشتر از onlyoffice معروفه.

برای وبگردی، فایرفاکس هست. مرورگر‌های دیگه هم هست.

نقل‌قول
برام مهم هم هست که بتونم درایور ها رو مخصوصا درایور کارت وایفای رو نصب داشته باشم
تقریبا همه درایور‌های مورد نیاز همراه کرنل هست و لازم نیست زیاد نگران این موضوع باشید. اگه مدل وایفای رو بگید، بهتر میشه راهنمایی کرد.

نقل‌قول
حالا میشه مثل ویندوز روش vmware یا virtual box هم داشت؟
هر دو رو میشه نصب کرد. البته vmware توی مخازن نیست و نصبش بیشتر کار داره. در ضمن انحصاری هم هست. بهتره از virtualbox استفاده کنید.
گزینه دیگه، qemu/kvm هست که معمولا از libvirt همراهش استفاده میشه. می‌تونید یه رابط گرافیکی برای libvirt داشته باشید تا مدیریت ماشین‌های مجازی رو به صورت گرافیکی انجام بدید. دوتا رابط گرافیکی gnome boxes و virt-manager برای libvirt می‌شناسم. virt-manager قابلیت‌های بیشتری از libvirt رو در اختیار شما قرار میده.

نقل‌قول

یک هاردم آرشیو هست اشکال نداره براش مشکلی پیش نمی یاد؟
اگه بدونیم پارتیشن‌های شما چجوریه، بهتر میشه کمک کرد. یه ترمینال باز کنید، دستورات زیر رو بزنید و خروجی اونها رو قرار بدید. اگه اوبونتو رو نصب نکردید، می‌تونید از اوبونتو زنده استفاده کنید(همون چیزی که باهاش اوبونتو رو نصب می‌کنید)
lsblk
sudo blkid
sudo fdisk -l
برای کپی کردن متن توی ترمینال، از ctrl + shift + v استفاده کنید. برای کپی کردن متن از ترمینال، اول متن رو انتخاب کنید و بعد ctrl + shift + c رو بزنید.
موقع فرستادن خروجی دستورات و اینجور چیز‌ها توی انجمن، از تگ کد استفاده کنید‌ تا متن مورد نظر درست نمایش داده بشه.
برای اینکار، موقع نوشتن، از بین دکمه‌های بالا اونی که علامت # داره رو بزنید تا یه تگ کد داخل نوشته شما قرار بگیره. متن مورد نظر رو بین این تگ بنویسید. از قابلیت پیش‌نمایش استفاده کنید تا ببینید ارسال شما تقریبا چجوری قراره برای بقیه نمایش داده بشه.

نقل‌قول
و روی سیستم زیر روانه؟
Cpu:intel core 2 Duo
Ram:4 GB DDR2
Graphic:intel
ی SSD هم قرار هست هفته دیگه بگیرم
باید راحت کار بده ولی ممکنه گنوم و snap یکم سنگین باشند، به خاطر همین، شاید  linux mint یا مانجارو با میزکار xfce بهتر باشند چون میزکار اونه، به سنگینی گنوم نیست. snap هم به طور پیش‌فرض نصب نشده.
می‌تونید میزکار رو تقریبا همون محیط گرافیکی در نظر بگیرید.
snap یه برنامه برای نصب و مدیریت بسته‌ها snap هستند. بسته‌های snap می‌تونند یکمی سنگین باشند.

نقل‌قول
بنظرتون یادگیری سادس چطور هست؟
نباید کار زیاد سختی باشه. دوره لینوکس از کیلومتر صفر از آقای امیرصمیمی، و همینطور لینوکس برای آدمهای شاد از جادی، نقطه خوبی برای شروع هستند. هر دو رو می‌تونید توی آپارات پیدا کنید.
دوره لینوکس از کیلومتر صفر رو می‌تونید توی قسمت ویدئو‌های انجمن هم پیدا کنید. بالای انجمن، توی کادر نارنجی رو ببینید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • Math means numbers and numbers mean life
« پاسخ #20 : 21 اسفند 1400، 06:03 ب‌ظ »
ممنون از همه دوستان اگه می فهمیدم همچنین حمایت و کمکی از سوی شما دوستان می بود سریع تر مهاجرت می کردم
من تازه وارد هیچی از این فروم بلد نیستم ببخشید نمی تونم ریپلای کنم و جواب بدم
من برای نصب ویرژوال باکس از ترمینال استفاده کردم خیلی خوب بود اصلا عالی
این gimp و اونیکه دیگری که دوستان گفتند دیدم اتفاقا خیلی سبک بود و خیلی خوب بازم ممنون
فقط من در یک چیز باز به مشکل برخوردم اونم نصب قندشکن بنظرتون سریع روش رو بگید و بگید چی نصب کنم؟
یکی از خود استور اوبونتو ولی کار نکرد
بازم ممنون از همه شما با راهنمایی های واقعا خوبتون

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #21 : 21 اسفند 1400، 06:14 ب‌ظ »
عزیزی، منم همینطور اولاش فکر میکردم انجمن خوبی نباشه و کلا سوالاتم نمیپرسیدم یبار که وارد انجمن شدم رفتار هارو دیدم دیگه موندم :)
protonvpn یکم البته مشکل داره با بعضی اینترنت ها(همراه اول) که حل مشکلش آموزش دادند ممنون میشم کسی داره لینکش بزاره!
geph خیلی شیک و تمیز میری از تارنماش بارگیری میکنی از طریق خط فرمان اجرا میشه  و هم گرافیکی با دوبار کلیک اجرا میشه
خودش proxy داخلی میسازه که داخل تنظیماتش یه گزینه داره میزنی و میشه vpn همه اینها هم به صورت گرافیکی و ساده

و یه سرویسی به نام تور-tor هست که خیلی خوبه اگه تاحالا آشنا نشدی باهاش حتما امتحانش کن، فیلتر شکن نیست ولی به عنوان پروکسی میشه ازش استفاده کرد، میتونی باهاش تلگرام پیام رسان ها مرورگر و.. بری و جالبه بگم نرم افزار آزاد که هست به کنار، کلا رایگانه  و هرکی بخواد میتونه کمک کنه به tor تا سرعت خوبی داشته باشه، نکته دیگه ای هم که هست tor از فیلتر شکن ها ایمنی بیشتری داره و اینطوری نیست که مثل سازنده فیلتر شکن سازنده تور سرش بندازه توی اطلاعات کاربران و شنود کنه!(حتا میتونه جلوی شنود رو هم بگیره)
برای نصبش  sudo apt install tor
بعد نصبش اگه اینترنتت همراه اول باشه کار میکنه اگه ایرانسل باشه احتمالا یا کار نمیکنه یا به اندازه همراه اول خوب نیست، که با پل زدن میتونی درستش کنی

تنظیماتی هم که باید انجام بدی توی مرورگر یا هر برنامه دیگه تا کار کنه ایناست
127.0.0.1:9050
که آدرسش اولش و بعدش هم که 9050 میشه پورتش
« آخرین ویرایش: 21 اسفند 1400، 06:17 ب‌ظ توسط ali-n »

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 21 اسفند 1400، 06:26 ب‌ظ »
سلام اون پروتون رو نتونستم نصب کنم
اون تور هم می شناسم با روشی که گفتید رفتم ولی در منو برنامه آیکون نبود اون یکی دیگه رو هم پیدا نکردم متاسفانه

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
« پاسخ #23 : 21 اسفند 1400، 06:30 ب‌ظ »
فقط من در یک چیز باز به مشکل برخوردم اونم نصب قندشکن بنظرتون سریع روش رو بگید و بگید چی نصب کنم؟
من قبلا پروتون استفاده میکردم و راضی بودم ولی وقتی با تور آشنا شدم، تازه فهمیدم دنیا دست کیه. برای نصبش میتونید اینجا رو ببینید.
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #24 : 21 اسفند 1400، 06:31 ب‌ظ »
روشی که خودم خیلی وقته بی هیچ مشکلی استفاده می‌کنم:
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=154575.0
فقط لازمه هفته‌ای ۱ بار از سایت رمز جدید بگیری
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #25 : 21 اسفند 1400، 07:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
اون یکی دیگه رو هم پیدا نکردم متاسفانه
https://geph.io/en
اینه

تور هم برنامه گرافیکی نیستش و در پس زمینه اجرا میشه فقط کافیه اون پورت و آدرسی که دادم توی برنامه ات وارد کنی
البته برای مشکل
journalctl -exft Tor
این دستور بزن(ممکن sudo نیاز داشته باشه) اگه تا 100 رفته بود یعنی تور وصله اگه نه یعنی مشکلی پیش اومده
و برای راه اندازی مجدد تور sudo systemctl restart tor

پ‌ن: میتونی مرورگر تور دانلود کنی کاملا گرافیکی و تازه + مرورگر میتونی توی برنامه های دیگه هم ازش استفاده کنی وقتی مرورگر وصل میشه توی پورت 9150 میتونی از پروکسیش روی هر برنامه ای استفاده کنی

و خوبیش اینه پل های زیادی هم داره که با یک کلیک فعال میشه و این عالیه!

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
« پاسخ #26 : 21 اسفند 1400، 08:04 ب‌ظ »
ممنون ولی فکر کنم مشکل از منه چند تا VPN رو تست کردم ولی هیچکدوم به حالت connect نمی ره فقط connecting که اونم اصلا نمی یاد
بنظرتون مشکل می تونه از چی باشه آخه؟
تشکر از تمام دوستان

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 21 اسفند 1400، 08:06 ب‌ظ »
ممنون ولی فکر کنم مشکل از منه چند تا VPN رو تست کردم ولی هیچکدوم به حالت connect نمی ره فقط connecting که اونم اصلا نمی یاد
بنظرتون مشکل می تونه از چی باشه آخه؟
تشکر از تمام دوستان
اگر کروم یا فایر فاکس دارید از افزونه zenMate استفاده کنید
_.hartin._

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #28 : 21 اسفند 1400، 08:07 ب‌ظ »
برای فایرفاکس افزونه hoxx vpn هم خیلی خوبه !
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #29 : 22 اسفند 1400، 12:01 ب‌ظ »

https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Carburetor
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن