سلام فک کنم دیگه خلع سلاح شدم و محدود به گوشی(:: اول اینکه اصلا میشه چیزی بنام virt-manager روی توزیع های arm نصب بشه و معماری X86 برای ما بیاره؟ دوم اگه بیاره چجوریه؟ میدونم گرافیک ضعیفی دارن اکثر این برد ها برای بازی خوب نیستن ولی مثلا میتونم ویندوز بالا بیارم و برنامه های سبک نصب کنم و استفاده کنم؟
توجه کنید اگه بخوام این برد هارو برای استفاده مثل یه کامپیوتر یا لپ تاپ عادی بگیرم میشه و کاربرد داره؟
و حقیقتا هم برام نه پردازنده رزبری پای قدرت کافی داره نه گرافیکش برد rockpro64 هم گرافیک و پردازنده بهتری داره ولی محدود به رم ۴ هست(: خب حالا جدا از اینا نظرتون چیه و چه چیزی پیشنهاد میدید که از اینا قوی تر باشه؟ چون لپ تاپ خودم چند برابر از اینا قدرت بیشتری داشت و بزور کفافم میداد یکم زورم میاد برم چیز ضعیف تر بخرم!
در نهایت اینم بگم آزادی برد برام مهمه اگه میشد ترجیح میدادم معماری بهتری مثل risc-v داشته باشم ولی حالا هم کمه و هم گرون arm حداقل اوپن سورس هست بازم خوبه..
پن: خودم چیز زیادی درمورد مجازی ساز دستگیرم نشد از اینترنت(سایت های ایرانی که کلا هیچی خارجی هم چیز های کم و ناکامل)
خلاصههه ممنونم ازتون
ویرایش: شدن میشه ولی با برد های مثل رزبری پای ۴۰۰ بسیار ضعیف و غیر کارکرد هست(نمیدونم وقتی وقتی این میخونی چه زمانی هست)