خب درسته ولی اگه یه مقدار درمور psp ایامدی یا me اینتل بخونید
دیگه کاملا واضح و مشخصه یه چیزی در کامپیوتر های اینتل و ایامدی گذاشتن که سطح دسترسیش از سیستم عامل و حتا از قسمت های دیگه سخت افزار بیشتره، خب حالا اینا متن بسته هست کاملا و دسترسی بالایی دارن که میتونن کاملا سیستم کنترل کنند، اصلا ایرانیا هیچی اکثر انجمن ها هم میخونم خارجی اکثرا خودشون مثال میزنن که امریکا شاید این دو شرکت مجبور کرده در پشتی در پردازنده بزارن(هردو شرکت امریکایی) ولی بی شوخی از فاز آمریکا خوبه قانون دارن و.. بگذریم دیگه همه میدونن امریکا خدای جاسوسی هست(اسرائیلم که بدتر با اون موسادش) و واقعا اگه من امریکا بودم یا سازنده پردازنده و چنین تفکری داشتم بهترین موقعیت در پشتی گذاشتن در سخت افزار میدیدم! که کاملا منبع بسته باشه و حتا کاربران نتونن غیرفعالش کنن((:
ولی خب حرف شما درست چیزیه که هست! ولی خب صد درصد یا فکری براش شده یا باید بشه، مثلا الان درصد کمی از افراد گنو لینوکس دارن ولی حداقلش اینه همه میتونن داشته باشن ولی سخت افزار خیلی مشکل تره انگار
خب حالا منم چون سطح ابتدایی دارم میپرسم که کدام سخت افزار ایمن هست از چه نظر باید چجوری باشه تا ایمن حساب بیاد مثلا میگم شاید یه بردی مثلا رزبری پای یا pine64 یه چیزیش آزاد نباشه یا گنگ باشه ولی خب زیاد مهم نباشه و چیز های دیگه مشخص کننده ایمن بودنش درست باشه، پس نتیجه میگیریم مثلا برد های pine64 ایمن، فقط این میخوام بدونم که از کجا بفهمیم!
پن: واقعا مسخرست و جهان تیره ای هست نمیتونی هیچ سخت افزاری که باهاش به دنیای اینترنت وصل میشی رو از ایمن بودنش مطمئن بشی
پنتر: وسواسی و پارانویدم خودتونید😂😂