درود بزرگواران !
تصمیم قطعی گرفتم : دوان با دسکتاپ گنوم ! فعلا tui و بدون محیط گرافیکی نصب کردم و به نسخه unstable ارتقاش دادم !
درخواستم این بود ک :
۱ . لطف کنید نام اون مواردی که حداقل نیاز و واجب ترین بسته ها برای داشتن گنومی کمینه هستند رو برام ارسال کنید ؟ همون مواردی که در تاپیک ( نصب دبیان ناپایدار ) ذکر شد باید جدا جدا نصب شن تا برنامه های چرت و پرت گنوم همراهش نباشن !
۲ . همچنین اون نکته ای که درباره اینترنت باید بعد از اتمام مراحل لحاظ کرد رو محبت کنید ؟
۳ . و اگر موضوعی هست که باید در دوان open rc بهش توجه کرد ...
( خیلی جاها خوندم که برای دوان sysvinit پیشنهاد میشه ، ولی open rc مثل اینکه محبوب تره ! بنظر شما بهتره کدوم رو استفاده کنم ؟ )
۴ . در ضمن ، اگر بخوام فقط بروزرسانی های امنیتی دوان ناپایدار یا همون ceres رو دریافت کنم و هر چند وقت یکبار اپدیت های معمولی و نرم افزاری رو بگیرم ( بخاطر صرفه جویی در مصرف اینترنت ضمن امن نگه داشتن توزیع ) چ اقداماتی رو پیش رو دارم ؟ اصلا چنین چیزی ممکنه ؟
۵ . در دوان برای بسته ubuntu-restricted-extras جایگزینی هست ؟ نمیخوام از vlc استفاده کنم و همون totem برام کفایت میکنه ، برای همین دنبال بسته کدک های ویدیویی هستم !
۶ . بجای ufw اوبونتو از چه برنامه ای باید استفاده کرد ؟
۷ . و نحوه تنظیم zram-tools در open rc چجوریه ؟ چون فک کنم systemctl برای systemd هست ، درسته ؟
۸ . در هنگام ریبوت کردن با دستور زیر :
sudo shutdown -r now
لا ب لای توضیحاتی که مینویسه این دو مورد برام مشکوکه :
Action 'stop' is meaningless for this init script ... (warning).
و
* ERROR: apparmor failed to stop
مشکلی هست عزیزان ؟
۹ . پرسش های دیگه که ب مرور برام پیش میاد رو هم خواهم پرسید !
ممنون میشم اگر پاسخی رو نمیدونید ، محبت کنید و با پیشنهاد هایی از قبیل ( همون اوبونتو رو نصب کن و خودتو خلاص کن ) تاپیک رو شلوغ نکنید !
پیشاپیش سپاس بابت وقت و انرژی ای که میزارید : )