آقای admin بنده بر خلاف قوانین عمل نکردم من فقط مقایسه کردم که فلان نرم افزار قابلیت فلان را دارد ولی هیچ کدوم از نرم افزار های آزاد این قابلیت رو ندارن این یعنی مقایسه.
دوم اینکه من دارم شک میکنم کلا به آزادی که شما میگی این خودش یک اسرات هست
در آخر هم مطمئن باشید من میدونم برای هر کامپیوتر مستقل از سیستم عامل فایروال نیاز هست در غیر این صورت اگر به حرف شما گوش کنیم و فایروال نداشته باشیم حتی ..... هم به راحتی میتونه وارد کامپیوتر من بشه. این حرف هم که لینوکس فایروال نمی خواد هیچ مبنای علمی نداره .
• متن های شما شباهتی به مقایسه نداشت. مقایسه یعنی اینکه امکانات دو طرفه بررسی شود و نه یک طرفه! در صورت امکان لینکی از نرم افزاری که گفتید را به همراه صفحه مربوط به ویژگی های آن بفرستید.
• لطفا در مورد آزادی موجود در نرم افزارهای آزاد بیشتر مطالعه کنید.
• شما هنگام ثبت نام این قوانین را پذیرفته اید. لطفا برخلاف قوانین عمل نفرمایید. در صورتی که به قوانین انتقادی دارید، آن را در انجمن پیشنهادات و انتقادات مطرح فرمایید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,11.0.html• من حدود ۶ سال است که بدون فایروالی با آی پی استتیک هر روز در اینترنت هستم. بدون اینکه هیچ مشکلی برای سیستم من پیش بیاید. اگر خواستید آی پی خودم را برای شما بفرستم تا در اولین فرصت به کامپیوتری که فایروال ندارد نفوذ کنید
• اگر پاندا قدرتمندترین فایروال موجود بود، اکنون بسیاری از سرورها و کامپیوترهای خانگی باید از آن استفاده می کردند