ببینید خوب به قطع دورهای که کاملا به شکل اصولی بخواد همه چی توضیح بده و بگه نیست، من الان سرچ کردم و یه سری دورهها را بررسی کردم براتون و به نظرم دوره زیر هم سر فصل خوبی و هم یک نمونه ازش دیدم تولید محتوای مناسبی داشت.
https://toplearn.com/courses/2150/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-(-python-)البته باید توجه داشته باشید که برای شروع اینجور نیست که شما فقط بیشینید فیلم ببینید و برنامهنویس بشید، به قطع باید تمرین کنید و مسئله حل کنید تا مهارت حل مسئله شما روز به روز بهتر بشه.
البته دوستانی که خودشون از روی دورهای پایتون یاد گرفتن شاید بهتر بتونن کمک کنن.
در مورد اینکه تمرینها و سوالات برنامهنویسی از کجا به دست بیارید من برای یه بنده خدای دیگه کامل توضیح داده بودم و چندتا لینک کاربردی هم براش فرستادم، وقت ندارم بخوام برم توی ارسالهام ببینم ولی اگر خواستید خودتون میتونید توی ارسالهای بنده دنبالش بگردید و پیداش کنید. میتونید دورههای پولی مکتبخونه را بررسی کنید و قسمت پروژهها و تمرینهاش رو سرفصلهاش ببینید و پیادهسازی کنید. اکثرا چون ساده هستن نیازی به توضیحات ندارن و با همون عنوان پروژه شما متوجه مسئله میشوید و نیازی به خرید دورهها ندارید.
در ضمن خود بنده پایتون برای شروع برنامهنویسی مناسب نمیدونم ولی اگر میگید علاقه دارید بهش که خوب مشکلی نداره، علاقه مهمتره.
پ.ن: اون قضیهای هم که میگید هی ولش میکنید به این خاطر هست که خودتون مسائل گفته شده توی دورهها را تمرین نمیکنید، هر چند ساده باشه باید خودتون یک بار دیگه بنویسید، تا جایی که دوره پیش رفت میتونید خودتون خلاقیت بدید و برنامههای نوشته شده را تغییر بدید و یا برنامه جدیدی که دوستدارید بنویسید.