آقای مهندس بهزادی عزیز شما که تجربه چندین ساله کار با اندروید بدون Google APP رو دارید.لطف میکنید اینجا تجربیات تون رو در اختیار ما هم قرار بدید.چون فکر میکنم نرم افزار ها رو بشناسی خیلی راحت تر Google رو حذف میکنی
.معرفی LibreTube خیلی خوب بود.من رو اندروید گوشی S6 تستش کردم.فقط چرا مثل YouTube حالت Auto برای کیفیت پخش ویدیو نداره!؟ YouTube یه قابلیت خیلی خوبی که داره به پهنا باند نگاه میکنه و ویدیو رو با بالاترین کیفیتی که بدون لگ باشه پخش میکنه یعنی به طور خودکار از 360p شروع میکنه و وقتی ویدیو بیشتر بافر میشه تا 1080p بالا میره!؟ من روی اندروید TV هم تست ش کردم.LibreTube به درد اندروید TVنمیخوره چون UI اون سازگار با تلویزیون و ریموت کنترل نیست و برای TV اصطلاحا Optimized نشده.
ممنون میشم Alternative های متن باز برنامه های وابسته به گوگل و انحصاری رو اینجا معرفی کنید.من خودم برنامه های زیر رو تجربه نکردم.ولی تو اینترنت سرچ کردم این ها رو پیدا کردم.هنوز امتحانشون نکردم و نظری راجب خوبی ها یا بدی هاشون ندارم :
معادل Google Authenticator رو Aegis Authenticator معرفی کرده بودند.
معادل متن باز Play Store فروشگاه Aurora Store هستش
معادل گوگل کروم به نظرتون کدوم مرورگر خوبه !؟ فایرفاکس یا DuckDuckGo یا اگه اشتباه نکنم یه محصول جدید از موزیلا به اسم Fennec !؟ البته این رو هم در نظر بگیریم که DuckDuckGo چون نسخه دسکتاپ نداره چطوری میشه Bookmark و Password ها رو با نسخه دسکتاپ Sync کرد !؟
معادل Gmail نرم افزار K-9 Mail هستش.
فایل منیجر خوب چی نصب کنیم !؟ لینک زیر MiXplorer رو معرفی کرده.جالبیش اینه من به سایت MiXplore.com رفتم متوجه شدم Developer اون یه ایرانی به استم هوتن پارسا هستش
X-Plore رو من میشناسم و کارباهاش راحته و خیلی قابلیت داره ولی نمیدونم متن باز هستش یا نه !
معادل متن باز YouTube نرم افزار NewPipe هم هست !
معادل متن باز Google Maps نرم افزار OsmAnd+ هستش که دیتاش رو از OpenStreetMaps میگیره.
معادل متن باز Google Drive نرم افزار Syncthing معرفی شده بود.اما این نرم افزار دیتاش رو کجا ذخیره میکنه نمیدونم !؟
نرم افزار پخش چندرسانه ای هم Vinyl Music Player .همه این نرم افزار ها در لینک زیر معرفی شده :
https://www.adamzwakk.com/blog/degoogled-apps.html